עזרה סלוגן נגד טכנולוגיה

• פותח הנושא gs
  • פורסם בתאריך
  • תגיות
    100
  • הוסף לסימניות
אם יש לכם סלוגן מוצלח ואפילו קשור לפורים - נשמח

• הוסף לסימניות
חיים מאושרים רק בלי אינטרנט וסרטים

• הוסף לסימניות
עדיף איש טיפש מטלפון חכם...

• הוסף לסימניות
כמעט בטוח שלצ'אט בינה מלאכותית (AI)
יש סלוגנים מעולים נגד טכנולוגיה...;)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני חרדי אמיתי ויש לי SMARTTUT (סמרטוט)
ולא SMARTPHONE(סמארטפון)

• הוסף לסימניות
אני חרדי ואין לי סמרטוט
הרי לכולנו ברור שהסמרטוט הוא האייפון הארור

• הוסף לסימניות
הסלוגן הפשוט ביותר הוא:
'אין לי זמן מיותר'.
חד וחלק.

• הוסף לסימניות
מה שאני לא מבין הוא איך מבקשים סלוגן כזה בפרוג שהוא גם כן חלק מהטכנולוגיה ופועל יוצא מזה שהסלוגן אמור להיות גם נגד פרוג האהוב בעצמו... :D

• הוסף לסימניות
מה שאני לא מבין הוא איך מבקשים סלוגן כזה בפרוג שהוא גם כן חלק מהטכנולוגיה ופועל יוצא מזה שהסלוגן אמור להיות גם נגד פרוג האהוב בעצמו... :D
קשיא א פרוג מעשה...

• הוסף לסימניות
זה נורא פשוט, אבל נורא.
מי יכול להסביר את פגעי הטכנולוגיה יותר ממשתמשיה?

וחוץ מזה, מי שמתעסק בטכנולוגיה, בטח יודע שהגולם עשוי לקום על יוצרו, או ליתר דיוק על עצמו...
אז אין שאלות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה