דרוש מידע "סלוטייפ" שמתקשה אחרי הייבוש-קיים?

• הוסף לסימניות
ושיהיה רחיץ,
ולא רעיל.
(אפוקסי גלילי-יתאים?)
יש לי חור בקערה של המעבד מזון-1.5*1.5 ס"מ.
יש לכם הצעה אחרת?

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות את החלק לבד, לא???
אני קניתי מכסה של המעבד מזון שלי מג'ימיקס גדול ב-200 ש"ח...

• הוסף לסימניות
אפשר.
רק שהוא עולה 350.
ולא שווה לי להשקיע בזה-כי בעיקרון עםסלוטייפ-אני מסודרת.
ולא עוברים נוזלים.
רק שרציתי פתרון קצת יותר אסטטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

ביקשתי מג'מיני שיסביר לי איך לצבוע דירה (היה לי רטיבות בבית והיא התייבשה), האם זה נכון מה שהוא אומר?

שלב 1: קילוף וניקוי (הכנת השטח)​

• הכלל: מקלפים עד שמגיעים לתשתית יציבה. אם השפכטל נכנס מתחת לצבע – להמשיך לקלף.
  • הבדלי גובה: משייפים את "שפתי" הקילוף עם נייר זכוכית (80-100) כדי ליצור שיפוע עדין ולא מדרגה.
  • ניקוי: חובה להסיר אבק עם מברשת יבשה או שואב.
  • בונדרול (פעם 1): מריחה על האזור החשוף כדי לנעול אבק ולחזק את התשתית.
  • זמן המתנה: כשעה לייבוש הבונדרול.

שלב 2: מילוי והחלקה (שפכטל אמריקאי)​

• שכבה ראשונה: מילוי השקע עד גובה הקיר.
  • שכבה שנייה: מריחה רחבה יותר (10 ס"מ לכל צד) כדי לטשטש את התיקון.
  • פינות: אם יש פינה שבורה, השתמש בקלסימו (חזק יותר) ובשני שפכטלים ליצירת זווית ישרה.
  • שיוף סופי: עם נייר זכוכית עדין (180) בתנועות מעגליות עד שהמעבר נעלם למגע יד (בדיקה בעיניים עצומות).
  • זמן המתנה: 4-8 שעות בין השכבות (עד שהחומר לבן לגמרי). לפני הצבע: לפחות 6 שעות לייבוש סופי של השפכטל.

שלב 3: צביעה (הפיניש)​

• בונדרול (פעם 2): מריחה על השפכטל היבש כדי שהצבע לא ייספג וייראה מט.
  • צביעת כל הקיר: מפינה לפינה כדי למנוע הבדלי גוון.
  • שיטת ה-W: צביעה ברצועות מהתקרה לרצפה בשיטת ה-W לכיסוי אחיד.
  • חיתוכים: קודם מברשת בפינות ובשקעים, אחר כך רולר על השאר.
  • זמן המתנה: כשעה לייבוש הבונדרול. בין שכבות הצבע: שעתיים-שלוש.

ריכוז זמני המתנה (סיכום מהיר):​

1. אחרי בונדרול (לפני שפכטל): שעה.
  2. בין שכבות שפכטל: 4-8 שעות (עד שזה לבן).
  3. אחרי שפכטל סופי (לפני בונדרול): 6 שעות לפחות.
  4. אחרי בונדרול (לפני צבע): שעה.
  5. בין שכבות צבע: שעתיים-שלוש.

3 טיפים של מקצוענים לסיום:​

1. הסרת מסקינטייפ: תמיד כשהצבע עוד מעט רטוב, כדי לא לקרוע חתיכות מהצבע היבש.
  2. שמירת כלים: עטוף את הרולר בניילון נצמד בין השכבות – חוסך שטיפה ומונע התייבשות.
  3. בדיקת תאורה: שים פנס מהצד בזמן השפכטל ובזמן הצבע – זה חושף את כל הפגמים בשנייה.
האם זה נכון? יש לכם המלצות נוספות?
שאלה נוספת - האם כדאי לי לצבוע חדר של ילדים בצבע שהוא לא לבן או שזה לא ייצא יפה?
אני רוצה להעלות נקודה שפתאום 'קפצה' לי.

כאשר בחור ספרדי מישיבה בפריפריה נוסע הביתה כי לא חש בטוב, והמשטרה הצבאית מופיעה באותו לילה בביתו. זה לא ולא קרה במקרה, נכון?

נניח שמו בישראל: יהודה בן זקן.

נניח רגע לשאלה המקוממת לכשעצמה למה נטפלים דווקא לספרדים, ונתמקד בשאלה הבאה: איך הם ידעו? מי גילה להם שבליל י"ד כסליו אפשר לתפוס עריק פלוני בכתובת הוריו??

יש 2 אפשרויות בסך הכל.

1. איכון סלולרי על כל המוגדרים עריקים
  2. רשת עניפה של משתפ"ים

נפרק את זה רגע לבנה אחרי לבנה, אוקיי?

אם יש איכון – האם לכל בחור ישיבה יש קו סלולרי על שמו? אני די בטוח שלא. אז המשמעות היא שהם צריכים להשיג רשומות של כל בעלי הקווים במשפחה, נגיד למשפחה בן זקן מנתיבות יש 10 קווים. ואז לאכן את כולם, ולבודד אחד מהם שנמצא בקביעות במשך ימים ארוכים באותה נקודה, ואז בהצלבה עם מערכות מידע אחרות יודעים שהכתובת X בבני ברק היא ישיבה כלשהי. שם לומד כנראה העריק "שלהם" – יהודה ני"ו.

מסקנה?

עריק יהודה בן זקן משוייך למס' סלולרי 05555555 שרשום על שם האבא, אליעזר בן זקן. ואז כאשר המספר הנ"ל פתאום מגיע לילה לבית הוריו – הגייסים יכולים להתנפל.

מה שמעלה את השאלה הבאה...

עד כמה זה חוקי, למען ה'?

נגיד נגיד שהמשטרה הצבאית ביקה אישור מגלי בהרב מיארה שאישרה בחפץ לב לבצע איכון אחר מס' סלולרי הרשום על שם יהודה בן זקן. העריק. אני מניח שהוגשה בקשה רוחבית כזו ואושרה בחיוך גדול.

אבל איזה פעלול חוקי יכול לגרום לאישור לעשות איכון סלולרי אחרי מס' של האבא? אליעזר? מבחינת החוק הוא אזרח שומר חוק, שבנו בן ה 18 לא ברשותו.

חשבתם על זה?

ובוא ניגע באפשרות השניה. ב'.

כדי שבחור מישיבת כסא רחמים או כל ישיבה אחרת, יסכים להיות חלאת המין האנושי ולדווח לגייסים על כל בן ישיבה שנוסע להוריו, הוא צריך להיות יצור מאוד מריר, מאוד אוהב כסף, ומישהו שקל לשכנע אותו לעשות את העבודה שלו. להלשין.

אז אם הייתי רכז שטח בשב"כ, הייתי מפעיל חמ"ל עם כמה עשרות בני תורה לשעבר, שמכרו את נשמתם לשטן, והם 'מדובבים' בחורי ישיבה תמימים, חלשים, בכל ישיבה ספרדית, נותנים להם כמה מאות שקלים על כל פיסת מידע, ומבטיחים להם שלא יקרה שום רע לכל בחור שהם ילשינו עליו.

אוקיי?

אבל זו אפשרות לא סבירה. כי כדי להפעיל רשת כזו צריך המון כוח אדם מאוד ספציפי. אנשים שמכירים את השפה, הז'רגון של בני התורה הספרדים, ויכולים להפעיל עליהם לחצים פסיכולוגיים חכמים, ולהפוך אותם למשת"פים.

כמה חבר'ה כאלו יש? כנראה בודדים. אז הצבא צריך לאתר כמה עשרות כאלו, שמוכשרים בשכנוע, לתת להם כלים וכסף ולסייע להם במערך שלם וענף להשיג משת"פים בכל ישיבה ספרדית...

זה לא מחזיק, כי מתישהו מישהו יישבר, הלב היהודי יכה בו, והוא יספר לרב של הישיבה שהוא בתפקיד כזה וכזה – והרשת כולה תיחשף וכולם יהיו זהירים.

אז מה כן קורה פה? (עשו לי חסד ואל תיכנסו לפוליטיקה פנים חרדית, זה לא מעניין אותי)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה