סלון וספת עור.

• הוסף לסימניות
הכל התחיל מכך שרציתי ליצור ספת עור עסיסית... לא יודע אם לגמרי הצלחתי אבל זו התוצאה:)

קבצים מצורפים

• ספת עור 2.jpg
    KB 442.9 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד,
התאורה, הקומפוזיציה מעניינת, מצוין (כדאי להאריך את השטיח לצד ימין, שיהיה דומה לצד השמאלי, מבחינת הקומפוזציה).
לגבי הטקסטורה של הספה, אני מתלבט, לא עדיף לשים טקסטורה עור רגילה?
לגבי השטיח צריך לטפל בשערותיה.
וכדאי לשים טקסטורות על הספרים.

• הוסף לסימניות
לא מבינה בזה
אבל הכל היה נראה אמיתי ויפה עד שהסתכלתי על השטיח והעלים של העציץ השולחני - הם נראים פלסטיק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש פשוט;1615517:
הכל התחיל מכך שרציתי ליצור ספת עור עסיסית... לא יודע אם לגמרי הצלחתי אבל זו התוצאה:)

הצלחת, רק תכפיל קצת יותר את הטקסטורה.

• הוסף לסימניות
וואו ! זה מדהים.
גם עכשיו מידלת הכל לבד ?

• הוסף לסימניות
מעולה! נראה טוב מאוד
אתה ממש מתקדם

• הוסף לסימניות
הנה כמה תיקונים שאכן ממש היו נצרכים... אין לי זמן לסדר הכל. אבל תודה לכולם על העצות...

קבצים מצורפים

• ספת עור.jpg
    KB 450.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נראה יותר טוב רק שהשטיח עדיין נראה כמו דשא לבן, צריך לסדר שה"צמיחה" של השערות בקצוות תהיה יותר לצדדים מאשר למעלה כמו שקורה בשטיח רגיל.

• הוסף לסימניות
נראה טוב מאוד.

לדעתי יש עוד מקום לשפר את הספה:
- יש מעין גלים במקום של המושב - זה לא צריך להיות, אלא רק התגבהות במרכז.
- הבאמפ אגרסיבי מדי, הוא צריך להיות מאוד עדין.
- נראה לי שההשתקפות חדה מדי, הייתי משחק עם זה קצת, אולי מוריד את ה roughness

• הוסף לסימניות
שילוב יפה מאוד!! טפל בשטיח ובעציצים, איש "פשוט" כבר אמרנו

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף למחמאות ולהערות.

המלצות בקומפוזיציה:

הכל נראה ממורכז מדאי. זה טוב אם כוונתך לפרסומת לספה.

התמונה שמשמאל, שעם האדום חתוכה בחלקה העליון. אין לחתוך תמונות.

הקווים החיצוניים של ארון הספרים תואמים מדאי לגבולות התמונה, וקרובים אליה מדאי.

אבל אין ספק, יפה מאוד. יש לך את זה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה