סלטים סלט חצילים בטעם כבד, סמיך מדי.

• הוסף לסימניות
אני מכינה סלט חצילים בטעם כבד מחצילים אפויים (או מטוגנים), ביצים קשות ובצל מטוגן. יוצא טעים אבל מידי סמיך, ברמה שכשלוקחים אותו בכפית - זה לא נשפך לצלחת. מה עושה את זה קצת יותר דליל?

• הוסף לסימניות
אני אופה חציל אחד חצוי לאורך כלפי מטה, מוציאה שממש שחום
מטגנת 3-4 בצל עד שזה ממש ממש שחום
3 ביצים קשות
טוחנת עם מלח פלפל
מעדן!

• הוסף לסימניות
אני מטגנת את החציל או קוביות בתנור...
ואז מטגנת 3- 4 בצל..בכמות שמן נדיבה..
2 ביצים...
מלח פלפל..כפית סילאן..

• הוסף לסימניות
ברור שמיונז נותן טעם,
במקום לטגן בצל ביותר שמן עדיף לשים מיונז
אני כדי שהסלט יחזיק לי יותר זמן, אני גם שמה שן שום
ורב הפעמים אני בכלל לא שמה ביצים קשות,
המתכון שלי הוא: (קצת שונה אבל הרבה יותר טעים)
משרה את החציל במלח,
שוטפת אותו
אופה פרוסות עבות בתנור עם קצת אבל קצת שמן ומעל החציל רבעי בצל,
ואז טוחנת עם מיונז שום ומלח
וזהו
מחזיק הרבה זמן במקרר או שאני מכינה כמות גדולה ומיד אחרי הריסוק מקפיאה נשמר טוב

• הוסף לסימניות
מיונז זה כבר סלט אחר , לא בצעם כבד.

בשביל להוריד סמיכות, תורידי ביצים תוסיפי בצלים.
וכמובן שמן, עושה את הסלטים למשובחים יותר (בטעם כמובן)

• הוסף לסימניות
ברור שמיונז נותן טעם,
במקום לטגן בצל ביותר שמן עדיף לשים מיונז
אני כדי שהסלט יחזיק לי יותר זמן, אני גם שמה שן שום
ורב הפעמים אני בכלל לא שמה ביצים קשות,
המתכון שלי הוא: (קצת שונה אבל הרבה יותר טעים)
משרה את החציל במלח,
שוטפת אותו
אופה פרוסות עבות בתנור עם קצת אבל קצת שמן ומעל החציל רבעי בצל,
ואז טוחנת עם מיונז שום ומלח
וזהו
מחזיק הרבה זמן במקרר או שאני מכינה כמות גדולה ומיד אחרי הריסוק מקפיאה נשמר טוב
אני גם עושה ככה, רק שבאפיה מוסיפה גם פלפל חריף אחד וטוחנת יחד עם החצילים, ובלי מיונז, אלא ככה הכל עם הזמן של האפיה.
בלי ביצה קשה, זה עושה סמיך מאד

• הוסף לסימניות
אני מכינה סלט חצילים בטעם כבד או קישואים באותו הסגנון.
האמת תמיד ב"ה הוא נחטף ויוצא טעים מאד. כמה פשוט וקל, ככה מוצלח!
רכיבים :חצילים/קישואים
בצל
חותכת המון בצל לפרוסות וקישואים לעיגולים. (אם זה חצילים חותכת לעיגולים, מולחת ומניחה על צלחת בשיפוע על השיש , אחרי זה סוחטת אותם ביד) ומטגנת זמן ממושך עד שנהיה כהה כמעט, כמובן שמה שמן בשפע ומלח. טוחנת בבלנדר. ששוה לנסות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה