ראיתי את המתכון בכמה מקומות עם שתי האפשרויות.אני חושבת שהסלט הזה מגיע עם כרוב סגול...
היית מוריד את הכלי הנוסף ומשאיר את הכלי הקדמי כך?נכתב ע"י tamiro;1037798:אני רואה בעיקר נשים שמתווכחות איתך על טיב הסלט
אני מאוד לא מתחבר לקומפוזיציה כאן
הכלי הנוסף מאחור לא תורם לטעמי
ברשותך, אני מנסה להמחיש באמצעות צילום של סלט כרוב שצילמתי כרגע (בלי חמוציות וכו')נכתב ע"י אחינועם;1037714:מה נראה לך חיוור?
את יכולה לפרט יותר?
נכתב ע"י *לאה;1038364:ברשותך, אני מנסה להמחיש באמצעות צילום של סלט כרוב שצילמתי כרגע (בלי חמוציות וכו')
נא להתייחס רק לצבעים ולחדות.
ווי אני בצום, טוב...אם לא לאכול אז לפחות לצלם![]()
נכתב ע"י *לאה;1038364:ברשותך, אני מנסה להמחיש באמצעות צילום של סלט כרוב שצילמתי כרגע (בלי חמוציות וכו')
נא להתייחס רק לצבעים ולחדות.
ווי אני בצום, טוב...אם לא לאכול אז לפחות לצלם![]()
התגובה ארוכה מדי, אפשר לתמצת?נכתב ע"י מתענינת;1038448:לא.......
היא נורא רעבה. זה הכל.נכתב ע"י *לאה;1038454:התגובה ארוכה מדי, אפשר לתמצת?![]()
טוב, יש לה עוד 10 דקות להיות בתענית דיבור...נכתב ע"י נוי;1038475:היא נורא רעבה. זה הכל.
צהוב מדי, נראה כמו פסטה.נכתב ע"י מתענינת;1038509:אוופסה...
לא תענית ולא דיבור
התכוונתי להגיד שאני לא מבינה מה רצית שנראה בתמונה,
על איזה צבעים את מדברת?
לדעתי זה חייב עיבוד דחוף מבחינת צבעים.... (וגם החדות לא משהו שראוי לציון..)
אני מצרפת עיבוד של 2 דקות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים