.
ה. בקר צוות הנהלה מנהל מנוי פרימיום • יוצרי ai 1/1/20 הוסף לסימניות #3 מצוין רק שימי לב שאחרי הקפאה הוא נפרד לנוזלים ומוצק. כדאי להוציא קצת מהנוזלים ואז לתת ערבוב טוב
ה הרי זהב משתמש סופר מקצוען • 2/1/20 הוסף לסימניות #4 מנסיוני, נהייה יותר מיימי אפילו לאחר ערבוב טוב.
י ירושלמית0 משתמש סופר מקצוען 2/1/20 הוסף לסימניות #5 אתן רוצות לומר לי שאתן מקפיאות סלט עם עגבניות טריות? נשמע לא משהו..... זה באמת יוצא טעים אחרי הקפאה?
? *** משתמש מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים • 2/1/20 הוסף לסימניות #6 זה סלט שלהכין אותו לוקח בידיוק 5 דקות על השעון. נראלי חסר ענין להקפיא, כי לשקם אותו מההקפאה כבר לוקח יותר זמן...
זה סלט שלהכין אותו לוקח בידיוק 5 דקות על השעון. נראלי חסר ענין להקפיא, כי לשקם אותו מההקפאה כבר לוקח יותר זמן...
A A B משתמש מקצוען 2/1/20 הוסף לסימניות #7 אם נשאר לך כמות אחרי שבת- או שאת צריכה להכין כמות גדולה- ויש עוד סיבות עוד אופציה- אחרי ההפשרה להשתמש לטיבול דגים
אם נשאר לך כמות אחרי שבת- או שאת צריכה להכין כמות גדולה- ויש עוד סיבות עוד אופציה- אחרי ההפשרה להשתמש לטיבול דגים
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת