כללי סליחה, כמה זה עולה?

• הוסף לסימניות
לפניכם מודעה שעיצבתי להצגה ישיבתית
והייתי שמח לקבל הערות והארות [וגערות...]
וכן חשוב לי מאוד כמה אני יכול לבקש על מודעה כזו
בתודה מראש
סקיצה הצגה חכמה ודעת.PNG

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף להנ"ל. המודעה יפה רק לשנות את השובר גלים, שלא ברור דיו...

• הוסף לסימניות
לצמצם את כל המודעה ל-2 פונטים, אפשר לשחק עם המשקלים..
מצטרפת למה שנאמר על הכותרת- היא לא ברורה וגם העיגולים שמתחתיה..
המרכאות- יש לתקן
וגם כדאי לשפר את הטיפוגרפיה של המלל למטה.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מושקע ביות-ר, אולי נבוא ;)
אם יש מצב להחליף את הטקסט "אני לא רוצה למות" ל "אני רוצה לחיות" זה נראה לי משדר מסר מושך יותר שיווקית, נפשית, אמונית וכו וכו' (ברור שזה לא חלק מהעיצוב, אבל חשוב בכ"ז להציע שיפורים לעניין כשיש)
ולגבי השווי- לינק מסייע להלן:
https://www.s-gaash.com/single-post/2018/01/08/כמה-שווה-הזמן-שלך
בהצלחה

• הוסף לסימניות
עדיין הפונטים לא מתאימים. התווית מימין נראת מודבקת צריך למקם אותה בצורה טובה יותר. לטעמי יש המון גוונים במודעה והייתי מתאימה את הגוונים לאופי המודעה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה