סלקום גנבים

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה הכי טוב להתלונן על סלקום
על שקרים וכזבים ללא גבולות

• הוסף לסימניות
משרד התקשורת \ הרשות להגנת הצרכן.

• הוסף לסימניות
בוקר טוב!

ברוכים הבאים למועדון!

• הוסף לסימניות
נורא ואיום
פשוט גנבים

אנו מבקשים מכל מי שלקוח סלקום שיעבור מידית!
שירגישו את המחאה!

• הוסף לסימניות
אם כבר עוברים לחברה אחרת -
שמעתי שלחברת "הוט מובייל" יש כיום את הקליטה הכי טובה בשוק
יש בזה משהו? מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
פרט נמק והסבר במה עקצו אותך, קשור לצוק איתן?

• הוסף לסימניות
אין לי ניסיון בסלקום אבל אני מזדהה עם כל מי שעקצו אותו.... גם אני עברתי את החוויה הלא נעימה הזאת כמה פעמים ולקח לי הרבה זמן עד שנרגעתי
ובכל זאת---- יש הלכות לשון הרע ברורות בעניין פרסום גנאי על האחר.
ועוד יותר בעניין לגרום להם נזק (או מחאה)

אני מדגישה: לא אמרתי שמשהו פה עבר/יעבור על הלכות אלא, רק קחו בחשבון לפני שתכתבו את ההודעה הבאה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלל;1361703:
אם כבר עוברים לחברה אחרת -
שמעתי שלחברת "הוט מובייל" יש כיום את הקליטה הכי טובה בשוק
יש בזה משהו? מישהו יודע?

אני בהוט מובייל ויש לי קליטה איפוא שאין לאף אחד!
פשוט מאוד כי הם עובדים על אורנג'/פלאפון/מירס ובכל מקום המכשיר מחפש מה הקליטה הכי טובה באיזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה