סלקום שוברת מחירים

• פותח הנושא kinly
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי שאלה.
יש מישהו שנמצא בחברה כל שהיא בתכנית ללא הגבלה - לדוגמא - 29 ש"ח, ובסוף החודש משלם רק את הסכום הזה? בדוגמא - הסכום בחשבונית הוא אכן 29 ש"ח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Art Studio;1339974:
יש לי שאלה.
יש מישהו שנמצא בחברה כל שהיא בתכנית ללא הגבלה - לדוגמא - 29 ש"ח, ובסוף החודש משלם רק את הסכום הזה? בדוגמא - הסכום בחשבונית הוא אכן 29 ש"ח?

בדרך כלל יש את מחיר המכשיר שמתחלק ל3 שנים, או שיש ביטוחים למיניהם,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Art Studio;1339974:
יש לי שאלה.

סלקום
35 ש"ח ללא הגבלה.

• הוסף לסימניות
kinly, הכוונה היא כאשר כבר אין תשלום על המכשיר, ולא נרשמו לביטוח כלשהו.

נכתב ע"י אסתר10;1339978:
סלקום
35 ש"ח ללא הגבלה.

זהו הסכום הרשום בחשבונית לתשלום בסוף החודש?
אם כן - אני מתניידת, בלי נדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Art Studio;1339980:
זהו הסכום הרשום בחשבונית לתשלום בסוף החודש?
אם כן - אני מתניידת, בלי נדר.

כן, אבל תבררי אם עדיין החבילה בתוקף...

• הוסף לסימניות
אני ב''הוט מובייל' ואנחנו משלמים
על הפלאפון שלי ושל בעלי הכל ביחד 60 שקל....
אני מקווה שאני לא פריארית אם יש יותר זול...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1339984:
אני ב''הוט מובייל' ואנחנו משלמים
על הפלאפון שלי ושל בעלי הכל ביחד 60 שקל....
אני מקווה שאני לא פריארית אם יש יותר זול...

גולן יותר זול...

• הוסף לסימניות
35 זה 'יקר' לתכניות של היום...

• הוסף לסימניות
נו טאז על מה אתם ממליצים??
חוץ מסלקום ששבענו מהם!.........
(כל פעם למה זה? ולמה זה?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1339988:
35 זה 'יקר' לתכניות של היום...

מה לעשות שנתקעתי עם פלאפון (c3300) שרק SIM של סלקום עובד בו...

• הוסף לסימניות
תיקון:
המבצע של סלקום שני קווים ב50 שקלים עדיין לא הסתיים.

כרגע גולן הם הזולים ביותר.

• הוסף לסימניות
מי יוכל להמליץ לי על מכשיר חזק ואיכותי שפועל בכל החברות (בעיקר אורנג') ומחירו עד 300 ש"ח בערך?
כשר של ועדת הרבנים.

• הוסף לסימניות
כמה עולה באורנג, ללקוחות חדשים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה