התייעצות סלקל עם מתאם לעגלה, או דונה?

• הוסף לסימניות
עשיתי מחקר ארוך ועדיין מתלבטת
🤔

הדונה X נשכב! אבל אי אפשר להוריד כרית ראש ואם הראש קצת גדול אין לתינוק מקום מהר מאד
הדונה + כבר לא נמכרת בחנות ... רק ביד 2. ואפשר להוריד כרית ראש כך שמתאים גם לגיל גדול יותר
החיסרון שזה ללא שכיבה ורק משומש.
הדונה i שכן נמכרת בחנות, אותו בעיה עם הכרית, בנוסף למנח שלא טוב בחודשים הראשונים...

אך גם לגבי הסלקלים התנוחה לא טובה לתינוק קטן כמו בדונה...ולא מומלץ הרבה זמן
אז מה כבר ההבדל.....???

אבל יש לי צד שכן עדיף סלקל עם מתאם כי זה הרבה יותר קל להרמה מדונה
דונה שוקלת 7-8 קילו
וסלקל שוקל 3-4 קילו
זה נראה מאד משמעותי....
אז למה עדיין כולם כולם כולם הולכות רק עם דונה?

ואגב מצאתי גם שיש סלקל שיכול לשכב של סיבוקס דגם cloud
אבל הוא עולה 1500 כמו דונה i
כבר ממש לא יודעת

• הוסף לסימניות
אבל הנוחות של הפיכת הדונה לסלקל
שום סלקל עם מתאמים לא יתן לך...

• הוסף לסימניות
מנסיון גם עם סלקל על שלדת עגלה וגם עם דונה אין על הדונה. מצטרפת שיש בעיה לדונה x (לא מנסיון שלי אלא רק מברורים שערכתי) אישית יש לי את הדונה הישנה שלא מכרתי בדיוק בגלל זה

• הוסף לסימניות
עשיתי מחקר ארוך ועדיין מתלבטת
🤔

הדונה X נשכב! אבל אי אפשר להוריד כרית ראש ואם הראש קצת גדול אין לתינוק מקום מהר מאד
הדונה + כבר לא נמכרת בחנות ... רק ביד 2. ואפשר להוריד כרית ראש כך שמתאים גם לגיל גדול יותר
החיסרון שזה ללא שכיבה ורק משומש.
הדונה i שכן נמכרת בחנות, אותו בעיה עם הכרית, בנוסף למנח שלא טוב בחודשים הראשונים...

אך גם לגבי הסלקלים התנוחה לא טובה לתינוק קטן כמו בדונה...ולא מומלץ הרבה זמן
אז מה כבר ההבדל.....???

אבל יש לי צד שכן עדיף סלקל עם מתאם כי זה הרבה יותר קל להרמה מדונה
דונה שוקלת 7-8 קילו
וסלקל שוקל 3-4 קילו
זה נראה מאד משמעותי....
אז למה עדיין כולם כולם כולם הולכות רק עם דונה?

ואגב מצאתי גם שיש סלקל שיכול לשכב של סיבוקס דגם cloud
אבל הוא עולה 1500 כמו דונה i
כבר ממש לא יודעת

ממליצים ממש
שכיבה מלאה
מתאים לגיל גדול
חזק ויציב

• הוסף לסימניות
ביררתי גם על זה...
היה נשמע לי חלומי
אבל אין לזה תו תקן לסלקל, אישית חשוב לי מאד הבטיחות אז ירדתי מיזה גם :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה