דרוש מידע סמינרים ה' ו'

• הוסף לסימניות
אני מחפשת סמינר רק קודש או סמינר רגיל שמסכים לקחת רק קודש עם שם טוב ולימודים טובים שבאמת עוזרים להקמת בית יהודי אני מידע על הכל סגנון , מחיר, צווות ומיקום אני רוצה סגנון ספרדי אבל גם צוות ממגזר שונה עם בנות ספרדיות זה בסדר

• הוסף לסימניות
באיזה אזור בארץ? עם פנימיה?

• הוסף לסימניות
אלקיים נחשב מאד, אני לא מהמגזר אבל ככה שמעתי

• הוסף לסימניות
אני מעדיפה בירושלים אשדוד ואני מעדיפה משהו לא מדי יקר כי זה רק קודש

• הוסף לסימניות
אז מה הבשורה שלהם?
חשבתי שאפשר רק קודש
שמי שרוצה לעזוב את הסמינר שלה מכל סיבה שהיא (לא נהנתה , לא מרוצה , לא רוצה מסגרת דווקא סמנרית)
יכולה ללמוד אצלם מקצוע +לימודי קודש , ברמה ממש גבוהה!!

• הוסף לסימניות
מקפיצה
מחפשת מקום לימודים לבחורה שסיימה י"ב.
היא רוצה ללמוד עיצב פנים (אולי בפרוג :cool:)
יש מסגרת רק עבור לימודי קודש? או שיש מסגרת שמשלבת גם וגם. מדובר בבחורה פתוחה יותר...

• הוסף לסימניות
מקפיצה
מחפשת מקום לימודים לבחורה שסיימה י"ב.
היא רוצה ללמוד עיצב פנים (אולי בפרוג :cool:)
יש מסגרת רק עבור לימודי קודש? או שיש מסגרת שמשלבת גם וגם. מדובר בבחורה פתוחה יותר...
סמינר שיויתי בירושלים- מסגרת ללימודי קודש

• הוסף לסימניות
אני מחפשת סמינר רק קודש או סמינר רגיל שמסכים לקחת רק קודש עם שם טוב ולימודים טובים שבאמת עוזרים להקמת בית יהודי אני מידע על הכל סגנון , מחיר, צווות ומיקום אני רוצה סגנון ספרדי אבל גם צוות ממגזר שונה עם בנות ספרדיות זה בסדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה