החכמה צודקת
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
ידע מקצועי במקצועות ריאליים שונה בתכלית מידע מקצועי במקצועות טיפולייםהחלום שלי
כפיפות מלאה של ידע מקצועי
ותו לא מידי
די דומה למה שקורה עם ראיית חשבון
וזו נקודת ההבדל
ומכאן נפרדות הדרכים.
ידע מקצועי במקצועות ריאליים שונה בתכלית מידע מקצועי במקצועות טיפולייםהחלום שלי
ותו לא מידי
אבל אני עדיין מאמיןידע מקצועי במקצועות ריאליים שונה בתכלית מידע מקצועי במקצועות טיפוליים
וזו נקודת ההבדל
ומכאן נפרדות הדרכים.
החלום שלי
ותו לא מידי
נשמע הגיוני מאד!זה בגלל דרישת הצד החרדי בהסכם. כלומר, איגוד הסמינרים.
הנושא של הכרה בקורסים להשלמת תואר הוא נושא שנתון ביד גדול"ימה שקורה היום בראיית חשבון, הוא ממש לא מצב מושלם. מונעים מהבנות לקבל הכרה בקורסים.
הן לומדות בסמינר תוכנית זהה לשל לומדי המכללות
מקבלות פטור ממועצת רו"ח, על רוב המבחנים, בדיוק כמו לומדי המכללות
יקבלו רשיון רו"ח בעזרת ה', אם וכאשר יעברו מבחנים סופיים ויסיימו התמחות.
אבל אם אי פעם ירצו להוציא תואר, כלום ממה שלמדו לא יוכר להן.
(הן יוכלו לבקש הכרה ברשיון הרו"ח, שנותן נ"זים במידה חלקית מאוד. אבל כל הלימודים שלמדו כבר, לא ייחשבו להן לכלום).
וככל ששמעתי, זה לא בגלל המל"ג.
זה בגלל דרישת הצד החרדי בהסכם. כלומר, איגוד הסמינרים.
(הלוואי שיש כאן מישהו שיוכל להפריך את הדברים.)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים