דרוש מידע סמינרים, מקצועות ומוסד אקוויוולנטי

• הוסף לסימניות
החלום שלי
כפיפות מלאה של ידע מקצועי
ותו לא מידי
די דומה למה שקורה עם ראיית חשבון
ידע מקצועי במקצועות ריאליים שונה בתכלית מידע מקצועי במקצועות טיפוליים
וזו נקודת ההבדל
ומכאן נפרדות הדרכים.

• הוסף לסימניות
ידע מקצועי במקצועות ריאליים שונה בתכלית מידע מקצועי במקצועות טיפוליים
וזו נקודת ההבדל
ומכאן נפרדות הדרכים.
אבל אני עדיין מאמין
(כנראה בנאיביות)
שאם רצון זה אפשרי לבדל ידע ממעטפת

• הוסף לסימניות
החלום שלי
כפיפות מלאה של ידע מקצועי
ותו לא מידי
די דומה למה שקורה עם ראיית חשבון

מה שקורה היום בראיית חשבון, הוא ממש לא מצב מושלם. מונעים מהבנות לקבל הכרה בקורסים.

הן לומדות בסמינר תוכנית זהה לשל לומדי המכללות
מקבלות פטור ממועצת רו"ח, על רוב המבחנים, בדיוק כמו לומדי המכללות
יקבלו רשיון רו"ח בעזרת ה', אם וכאשר יעברו מבחנים סופיים ויסיימו התמחות.

אבל אם אי פעם ירצו להוציא תואר, כלום ממה שלמדו לא יוכר להן.
(הן יוכלו לבקש הכרה ברשיון הרו"ח, שנותן נ"זים במידה חלקית מאוד. אבל כל הלימודים שלמדו כבר, לא ייחשבו להן לכלום).

וככל ששמעתי, זה לא בגלל המל"ג.
זה בגלל דרישת הצד החרדי בהסכם. כלומר, איגוד הסמינרים.

(הלוואי שיש כאן מישהו שיוכל להפריך את הדברים.)

• הוסף לסימניות
נשמע הגיוני מאד!
וכאחת שלמדה ראיית חשבון בסמינר, דיברתי עם חברה בעבודה שלמדה במכללה ויש רק קורס אחד בלבד (!) שהם למדו ואנחנו לא..ובכ"ז היא יוצאת עם תואר ואני עם תעודה ששווה מה שהיא שווה..
נכון שמקבלים רישיון שהוא העיקר אבל בת שח"ו לא מסיימת עם הסופיות, במכללה לפחות יש לה ביד תואר בחשבונאות, ובסמינר - כלום.

• הוסף לסימניות
מה שקורה היום בראיית חשבון, הוא ממש לא מצב מושלם. מונעים מהבנות לקבל הכרה בקורסים.

הן לומדות בסמינר תוכנית זהה לשל לומדי המכללות
מקבלות פטור ממועצת רו"ח, על רוב המבחנים, בדיוק כמו לומדי המכללות
יקבלו רשיון רו"ח בעזרת ה', אם וכאשר יעברו מבחנים סופיים ויסיימו התמחות.

אבל אם אי פעם ירצו להוציא תואר, כלום ממה שלמדו לא יוכר להן.
(הן יוכלו לבקש הכרה ברשיון הרו"ח, שנותן נ"זים במידה חלקית מאוד. אבל כל הלימודים שלמדו כבר, לא ייחשבו להן לכלום).

וככל ששמעתי, זה לא בגלל המל"ג.

(הלוואי שיש כאן מישהו שיוכל להפריך את הדברים.)
הנושא של הכרה בקורסים להשלמת תואר הוא נושא שנתון ביד גדול"י
ולא הוא הנושא שאני רוצה שייפתר
מה שמציק לי שמשפחות שאצלם לימודים אקדמאים הם מחוץ לתחום לגמרי נשארים בלי המון מקצועות
שלהבנתי בחלק גדול מהם הבעיה של הסמינרים אינה בתוכן המקצועי
אלה במעטפת האקדמאית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה