מידע שימושי סמינר אפיקי דעת ?!

• הוסף לסימניות
היי, אני לומדת שם כיום, עולה לכיתה י"ד
זה סמינר על רמה
בנות מודרניות ממשפחות פתוחות מלכתחילה,
הרבה בנות ממעמד גבוה כלכלית
יש לבנות שם טלפונים לא כשרים אבל לא לכולם.
זה מקביל ללוסטיג בסגנון אבל חד משעמית הוא יותר טוב ממנו
אפיקי דעת זה סמינר מאד פתוח לבנות מודרניות אבל סמינר!!!
כולל כל מה שמגדיר את עצמו סמינר בית יעקב מאד ממליצה עליו!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
היי, אנוכי ואני תוכלי לשלוח לי מייל לכתובת CH ואח"כ 2006 ואח"כ 630 ואז שטרודל...
כתבתי את זה מפורק שלא יחסם לי.
אני שנה הבאה כנראה אגיע לשם ויש לי כמה שאלות אז ממש אשמח ותודה על האינפורמציה

• הוסף לסימניות
אפשר בבקשה לא לשון הרע?????
אין כל תועלת בדיבור לא יפה בפורום כה גדול.
במיוחד שלא בטוח אתן מכירות את כל צידי המטבע.
עצוב לי מאוד!!
וסליחה על ההתקפה.

• הוסף לסימניות
0719?
איזה לשון הרע בדיוק?
שאלות טכניות בלבד...
לא קשור ללשון הרע חלילה.
היו תגובות...
לא מדובר לכל התגובות חלילה, ובוודאי שלא לשלך.
לא בדקתי עכשיו אבל יתכן שנמחקו.
תגובות שבוודאות עוברות על גדר הוצאת שם רע.
סליחה על התגובה החריפה, אבל לא הייתי מסוגלת שלא.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת פרטי התקשרות של ההנהלה,
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה