סמינר החסידי ירושלים

• הוסף לסימניות
סמינר החסידי (סטריקוב) ירושלים
למי יש את מספר הטלפון?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הקפצה זה דחוף לי. באוהלי יוסף מקומו

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
אין שם
כנראה שמי שמעלה כאן שאלה כבר בדק את זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רי;n4937260:
זה נשמע מספר טלפון קצת ארוך...

וגם סתם לא יפה לכתוב את זה על סמינר. יש בנות שזה כנראה מתאים להם ועדיף על פני אפשרויות אחרות.
מכירה מישהי מהשכונה שלי שלומדת שם. בשבילה המקום הזה מעולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רי;n4937319:

אויש, לא הבנת אותי, וזו טעות שלי כי ציטטתי אותך. כתבתי את הדברים עלך התגובה שעליה את הגבת.

אין כל בעיה עם מה שאת כתבת!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hbecker;n4937322:
אויש, לא הבנת אותי, וזו טעות שלי כי ציטטתי אותך. כתבתי את הדברים עלך התגובה שעליה את הגבת.

אין כל בעיה עם מה שאת כתבת!!!!!!!!

אויש, גם את לא הבנת אותי, אני מחקתי את הציטוט שמעלי וכתבתי לך שכדאי שגם את תמחקי אבל אח"כ ראיתי שצטטת אותי ואז אין כל צורך למחוק אז כתבתי טעות.:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה