בקשה סמינר נתיבות הדסה-מישהי מכירה?

• הוסף לסימניות
נתיבות הדסה בני ברק
סגנון ספרדי-עדות מזרח
בנות מבתים טובים בד"כ
סמינר בינוני מבחינת שם, לא השפיץ אבל כן טוב.
סגנון הבנות מגוון מאוד, יש הכל: מצדיקות מאוד מאוד כולל כאלה מבתים של בעלי תשובה, ועד חרדיות מבית מכל הסוגים כולל פתוחות.

• הוסף לסימניות
נתיבות הדסה בני ברק
סגנון ספרדי-עדות מזרח
בנות מבתים טובים בד"כ
סמינר בינוני מבחינת שם, לא השפיץ אבל כן טוב.
סגנון הבנות מגוון מאוד, יש הכל: מצדיקות מאוד מאוד כולל כאלה מבתים של בעלי תשובה, ועד חרדיות מבית מכל הסוגים כולל פתוחות.
תודה לתגובה.
האם נתיבות הדסה זה אור החיים? האם זה אותו סמינר ?

• הוסף לסימניות
בודאות לא, פעם הם היום נפרדים לגמרי.
היום, אולי נתיבות הדסה נסגר, צריך לבדוק.
את שואלת לגבי תיכון, כן?
הסמינר (בה', ו') מאוד פעיל ומצליח.

• הוסף לסימניות
תודה לתגובה.
האם נתיבות הדסה זה אור החיים? האם זה אותו סמינר ?
ממש לא.
אור החיים נחשב הרבה יותר פתוח, יותר מקצועי ופחות עיוני.
אך גם שם ניתן למצוא מגוון סגנונות אך הרבה יותר בעלות תשובה (איכותיות) ויש גם משפחות עם קשיים...
אני מדברת על סמינר ה 'ו'(י"ג ,י"ד).
יתכן ועם השנים חל שינוי. אני מכירה אותו לפני למעלה מעשור(לא למדתי שם אך גרתי באיזור והכרתי בנות).
סגנון ספרדי מאוד.

• הוסף לסימניות
ממש לא.
אור החיים נחשב הרבה יותר פתוח, יותר מקצועי ופחות עיוני.
אך גם שם ניתן למצוא מגוון סגנונות אך הרבה יותר בעלות תשובה (איכותיות) ויש גם משפחות עם קשיים...
אני מדברת על סמינר ה 'ו'(י"ג ,י"ד).
יתכן ועם השנים חל שינוי. אני מכירה אותו לפני למעלה מעשור(לא למדתי שם אך גרתי באיזור והכרתי בנות).
סגנון ספרדי מאוד.
אוקיי, נעשה לכם קצת סדר בנושא
פעם פעם לפני שנים רבות היה רק אור החיים בהנהלת הרב פרדו וזה סמינר מקצועי
אח"כ רבנית בשם הדסה הקימה יחד עם הרב פרדו את נתיבות הדסה שזה סמינר עיוני
אחרי כמה זמן (הרבה...) נתיבות הדסה סופח תחת הנהלת אור החיים והיום זה נחשב כסמינר אחד במבנה אחד בבינין אחד.
מבחינת הרמה הרוחנית- יש הבדל בין התיכון שהבנות שם פחות ברמה יותר מתפתחות כזה עם טלפונים וכו', לבין הסמינר שהוא מאוד איכותי, בנות איכותיות שמורות וטובות
אם את מבררת על הסמינר אז אני ממליצה בפה מלא הצוות מהמם אין דברים כאלה הבנות מקבלות חממה אמיתית פינוקים וחיזוקים בלי סוף לימודים ברמה וכן הרצאות ושיעורים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה