כללי סמל לארגון בלנק ותלושים

• הוסף לסימניות
מה המחיר הכי נמוך?
ביקשתי 500 ש"ח כי זה היה עבודה למכרים ולא היה לי נעים לדרוש יותר מידי והם שואלים למה זה כ"כ יקר

• הוסף לסימניות
הכי בעייתי לעבוד עם ה"מכרים"
את עוד מרגישה פדיחה שבכלל לקחת להם כסף...ועוד כ"כ הרבה.
מי שישמע כולה הזזנו כמה דברים במחשב.

למה דווקא הם לא מעריכים?
לגבי מחיר לא יודעת להגיד לך אני הייתי מסתכלת על סוג העבודה וכמה זמן היא לקחה.

• הוסף לסימניות
התייעצתי כאן וזה מה שעשיתי בסוף:
בנוסף עשיתי גם תלושים
כמה זה שווה?

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    KB 94.1 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
בנית גם את הסמל עצמו??
ברור שזה יותר מ 500..

לפי דעתי בכל אופן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1348163:
בנית גם את הסמל עצמו??
ברור שזה יותר מ 500..

לפי דעתי בכל אופן.

כן
וגם על זה בוכים לי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1348164:
כן
וגם על זה בוכים לי...

:mad::mad:
אני חושבת שאנשים לא מודעים לזה (נותנת דוגמא מהקרובים שלי למשל) פשוט כי תכלס נראה להם שאת בעצם לא הוצאת שום דבר בשונה מתחומים אחרים, סה"כ ביזבזתי כמה שעות נו אז מה זה לא שקניתי סחורה ושילמתי עליה.. זה ממש ככה ,
המון פעמים יוצא לי לשבת הרבה זמן על כל מיני דברים, אפילו סתם מתנות וכו' ואני רואה שאף אחד לא באמת מבין שאם ישבתי על זה 3 שעות זה שווה כסף!!
ולא עשרים וחמישים..אפילו לא מאה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1347790:
מה המחיר הכי נמוך?
ביקשתי 500 ש"ח כי זה היה עבודה למכרים ולא היה לי נעים לדרוש יותר מידי והם שואלים למה זה כ"כ יקר

ועל זה ספת'שלי היתה אומרת:
מיט מישפוחע עסט מען צ'ונט..........

ולשאלתך,
לא נעים מת. אתה עובד פחות כי הם מכרים? לא.
אז למה שהם ישלמו פחות?

לדעתי אין יותר נמוך מ500

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלף עם הרוח;1348255:
ועל זה ספת'שלי היתה אומרת:
מיט מישפוחע עסט מען צ'ונט..........
אבער נישט אין איין טעלער...

• הוסף לסימניות
זה שווה הרבה יותר מ500.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה