כללי סמל למעמד סיום ושבע ברכות

• הוסף לסימניות
אשמח להערות והארות,
תודה!

קבצים מצורפים

• סמל 1.jpg
    KB 760.3 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד.
הכינורות והאשכולות נראים קצת תלושים לדעתי.

• הוסף לסימניות
הצבעים מתאימים.
סגנון חסידי...

• הוסף לסימניות
תנסי לא למחוק את העלים עם טשטוש אלא לסדר בצורה אחרת שלא יסתיר את האותיות,
אולי כך ייטב.

• הוסף לסימניות
לענ"ד צבעי הכינורות צריכים להיות כהים יותר ודומים יותר לבורדו
ענבים יתכן שמתאים יותר אדומים, או אולי משהו ירוק חזק יותר...
אגב, הוילון נראה לי כבר יוצא מהאף, למרות שהוא מאד יפה.
אבל, איך שבא לך

לאחר חשיבה קטנה, נראה לי שלוגו חד פעמי לא חייב להיות 'משהו'
אז ההערה על הוילון אולי מיותרת

• הוסף לסימניות
תנסי להוסיף צל, גם לכינור וגם לענבים

• הוסף לסימניות
עכשיו יותר טוב?

קבצים מצורפים

• סמל2.jpg
    KB 719.1 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
יפה מאד, עדיין הייתי אולי מנסה להוסיף איזשהו סוג של צל לענבים, כדי שיראו היטב בהדפסה שמדובר בענבים,
בכל אופן גם ככה לא נראה לי נורא.
הצלחה

• הוסף לסימניות
תנסי להוסיף צל, גם לכינור וגם לענבים
יפה מאד, עדיין הייתי אולי מנסה להוסיף איזשהו סוג של צל לענבים, כדי שיראו היטב בהדפסה שמדובר בענבים,
בכל אופן גם ככה לא נראה לי נורא.
הצלחה
באמת הוספתי צל, ובטעות העלתי בלי הצל,
ותודה לכולם על התגובות והארות!
<!-- / message -->
<!-- / message --><!-- sig -->

• הוסף לסימניות
יפה מאד
אבל הפונט לא מתאים תבחרו משהו יותר מקורי ויותר חגיגי
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה