נכתב ע"י hafakot;1950091:משהו יכול לומר לי איך אפשר לעשות את זה או לתת לי מדריך? יש לי את הקבצים .אין לי מושג איך מתקינים את זה
יש לי קובץ כזה: vlc.apk.vvvנכתב ע"י רמה פלוס;1950099:אם יש לך את הapk של הvlc, תכניס אותו למכשיר [זיכרון איחסון/כרטיס זיכרון], כנס לסייר הקבצים של המכשיר, תבחר ביישום, הוא יתן לך אופצייה להתקנה. תאשר. והיישום מותקן.
יש ויש.נכתב ע"י 10101;1950096:אם זה כשר אז אין שם vlc
יש ויש.נכתב ע"י 10101;1950096:אם זה כשר אז אין שם vlc
אין לי מושג מהם שלושת הV שבסוף.נכתב ע"י hafakot;1950383:יש לי קובץ כזה: vlc.apk.vvv
לזה הכוונה?
תודה.נכתב ע"י רמה פלוס;1950450:אין לי מושג מהם שלושת הV שבסוף.
מסתבר שזה זה, אבל ליתר ביטחון צירפתי לך את הקובץ המדובר..
יש לשנות את סיומת הקובץ ל-apk
נכתב ע"י hafakot;1950498:תודה.
הסרט לא עובד לי. כותב שיש בעיה בהפעלת הקובץ.
אני מפעילה את הקובץ מהמכשיר והוא כותב "אין יישומים המסוגלים לבצע פעולה זו"
נכתב ע"י רמה פלוס;1950543:שיערתי שזה יקרה..
מחקו לך את apk installer.
מה עושים?נכתב ע"י רמה פלוס;1950546:שוב הבאג של הכפילויות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים