סמסונג יאנג כשר- נמחקה לי האפליקציה של VLC

• הוסף לסימניות
משהו יכול לומר לי איך אפשר לעשות את זה או לתת לי מדריך? יש לי את הקבצים .אין לי מושג איך מתקינים את זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hafakot;1950091:
משהו יכול לומר לי איך אפשר לעשות את זה או לתת לי מדריך? יש לי את הקבצים .אין לי מושג איך מתקינים את זה

אם זה כשר אז אין שם vlc

• הוסף לסימניות
אם יש לך את הapk של הvlc, תכניס אותו למכשיר [זיכרון איחסון/כרטיס זיכרון], כנס לסייר הקבצים של המכשיר, תבחר ביישום, הוא יתן לך אופצייה להתקנה. תאשר. והיישום מותקן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1950099:
אם יש לך את הapk של הvlc, תכניס אותו למכשיר [זיכרון איחסון/כרטיס זיכרון], כנס לסייר הקבצים של המכשיר, תבחר ביישום, הוא יתן לך אופצייה להתקנה. תאשר. והיישום מותקן.
יש לי קובץ כזה: vlc.apk.vvv

לזה הכוונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hafakot;1950383:
יש לי קובץ כזה: vlc.apk.vvv

לזה הכוונה?
אין לי מושג מהם שלושת הV שבסוף.
מסתבר שזה זה, אבל ליתר ביטחון צירפתי לך את הקובץ המדובר..

יש לשנות את סיומת הקובץ ל-apk

קבצים מצורפים

• org.videolan.vlc.mp4
    13.4 MB · צפיות: 125
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1950450:
אין לי מושג מהם שלושת הV שבסוף.
מסתבר שזה זה, אבל ליתר ביטחון צירפתי לך את הקובץ המדובר..

יש לשנות את סיומת הקובץ ל-apk
תודה.
הסרט לא עובד לי. כותב שיש בעיה בהפעלת הקובץ.
אני מפעילה את הקובץ מהמכשיר והוא כותב "אין יישומים המסוגלים לבצע פעולה זו"

• הוסף לסימניות
שיערתי שזה יקרה..
מחקו לך את apk installer.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hafakot;1950498:
תודה.
הסרט לא עובד לי. כותב שיש בעיה בהפעלת הקובץ.
אני מפעילה את הקובץ מהמכשיר והוא כותב "אין יישומים המסוגלים לבצע פעולה זו"

נכתב ע"י רמה פלוס;1950543:
שיערתי שזה יקרה..
מחקו לך את apk installer.

לא, נראה לי שלא מחקו לו הapk installer, נראה לי יותר שהוא לא קרא ההוראות שלך (לפי התשובה שלו שהסרט לא עובד)

• הוסף לסימניות
אין דבר כזה יאנג כשר עם VLC.

היה יאנג 2 מזוייף עם חותמת של טוהר התקשורת שנמכר בחנויות.

התפרסם אז בזמנו מודעות ומכתב מטעם בד"ץ בני ברק שזה מזוייף.
צפה בקובץ המצורף 275703

מה שנקרא מושגח וכדו', אין שום רב שמאשר אותו או שעומד מאחוריו

קבצים מצורפים

• טוהר התקשורת - מזוייף.jpg
    KB 410.3 · צפיות: 24

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה