סמרטפון של נתיב

• פותח הנושא ts4
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למי יש ניסיון עם מכשיר הטלפון שלהם? חשוב לי בעיקר למייל. אני צריכה מייל נוח, לקבל ולשלוח הודעות בצורה חלקה ונורמאלית, כולל קבצי וידאו ותמונות, שיפתח ולא יעשה בעיות..
וגם איך השרות, במקרה של תקלות גלישה וכאלה?

תודה מראש..

• הוסף לסימניות
לי יש מכשיר שלהם מאד נח המיילים שאר האפליקציות בדיוק במידה הרצויה לא היה לי חסרים דברים הכל זה שימושי
והשירות לקוחות שלהם מעולה...
יש מענה אנושי או שחזרו אלי כמעט במיידית

• הוסף לסימניות
מצטרפת לנ"ל,
משתמשת כבר למעלה משנה בסמארטפון שלהם, ומרוצה מאד.
ב"ה לא היו תקלות, אבל השירות שלהם מעולה.

• הוסף לסימניות
אכפת לכן לכתוב לי באיזה דגם אתן משתמשות?

• הוסף לסימניות
היה לי בעבר L72
ושידרגתי לG2מיני
שניהם מצוינים

• הוסף לסימניות
אז למה אני לא מקבלת שם שרות - הזמנתי מכשיר לפני שבועיים - שום מילה אין לי איך למצוא אותם-הם התקשרו פעם אחת לטלפון שלא הייתי איתו באותו זמן אמרו שיש בעיה בחיוב נתנו להם תטלפון שבו אני נמצאת ולא התקשרו... עדיין...
זה אמור להיות ככה?

• הוסף לסימניות
תנסי ליצור קשר שוב..
בכל חברה יכולות לקרות תקלות חד פעמיות, כולנו בני אדם..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה