למסירה סנדל בנות מדהים מנקסט (מידה 24) חדש באריזה

• הוסף לסימניות
למכירה סנדל יפהפה מעור אמיתי של נקסט מידה 7 - 24
נמכר עקב מידה לא מתאימה
חדש באריזה
במחיר מוזל מהאתר 85 ש"ח (נקנה ב89 ש"ח)
מצ"ב תמונה
upload_2019-5-20_12-19-17.png
upload_2019-5-20_12-19-17.png

קישור: https://www.next.co.il/he/g90192s14#922256
פרטים באישי

• הוסף לסימניות
יכולה לעלות לי את התמונה שוב ?
לא רואה אותה בגלל הפרסומות ....

• הוסף לסימניות
אה, ובונוס נוסף...

משלוח עד הבית- בירושלים- בחינם.

• הוסף לסימניות
זה מידות יחסית גדולות או קטנות?
(אם הבת שלי נמצאת איפשהו בין 23 ל24, יכול להתאים לה או שיהיה לה גדול?)

• הוסף לסימניות
זה מידות יחסית גדולות או קטנות?
(אם הבת שלי נמצאת איפשהו בין 23 ל24, יכול להתאים לה או שיהיה לה גדול?)

אני לא בדיוק יודעת.
הזמנתי 2 זוגות באותה מידה הנעליים טובות והסנדלים קטנות

• הוסף לסימניות
בד"כ אני קונה בנקסט כך שאני לא בדיוק יודע את המידה שלה בארץ
(יש לה נעל של זארה מידה 23 )

• הוסף לסימניות
הקפצה.

לפני שמוחזר לנקס- המחיר יורד ל80 ש"ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה