דרוש מידע סניפי איקאה - מי היה שם בימים האחרונים מתחילת המלחמה?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע ממי שהיה שם בשבוע האחרון.
האם ממלכת הילדים [המשחקייה] פתוחה כרגיל?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אם אף אחד לא מגיב, סימן שאף אחד לא היה באיקאה מתחילת המלחמה.
מה שאומר שאיקאה פתוחה לרווחה וריקה לגמרי.
מה שאומר שאני יבוא עם הילדים ונחגוג ביחד לבד על כל איקאה.
איזה כיף!!!

• הוסף לסימניות
פתוח רגיל
מלא אנשים וילדים
מסעדות סוגורות
מזון מהיר פתוח
יש מרחב מוגן

• הוסף לסימניות
לא הייתי אבל שמעתי שממלכת הילדים והמסעדה סגורים. ושיש הרבה אנשים.
אבל גם יש הרבה מרחבים מוגנים ומרגיש בטוח להיות שם באזעקה.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת באיזה סניף יש הרבה מרחבים מוגנים
ומה פירוש הרבה?
באשתאול.
האמת לא ספרתי. אבל הייתי שם פעם באזעקה ואנשי בטחון סיעו לקהל להגיע למרחבים מוגנים והצביעו לכמה כוונים.
אני פשוט זרמתי עם הנחיות של אחד מהם והגעתי למרחב לא גדול אבל גם לא הרבה אנשים ומכך המסקנה שיש הרבה.
אגב בזמנו ממלכת הילדים כן היה פתוח (זה היה בתקופת החותים) ואמרו ברמקול שהילדים במשחקיה כבר ברמחב מוגן ולא צריך לבא לאסוף אותם.

• הוסף לסימניות
אשתאול פתוח מסעדות למעלה סגור מזון מהיר למטה פתוח מלא אנשים ותור ענק לגלידה..
ממלכת הילדים סגור

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

• תודה
Reactions: אטומי1 //
17 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה