סעיף 34 בדו"ח צריך אסמכתא?

• הוסף לסימניות
מצ"ב תמונה שבה כתוב שצריך אסמכתא לסעיף זה, אני לא מבין מה הם רוצים, סך הכל אני כותב את המחזור של העסק שזה אומר כל ההכנסות ברוטו לפני ניכוי הוצאות, איזה אסמכתא הם רוצים.
קניתי כמה דברים לעסק וניכיתי מההכנסה החייבת, אבל הם לכאורה לא רוצים צילום קבלות של ההוצאות, אז מה כן הם רוצים?
‏‏לכידה.JPG

• הוסף לסימניות
רשום לך לצרף טופס 1320 או דוח רוח והפסד שמפרט את ההכנסות וההוצאות.
הם רוצים את החישוב איך הגעתם להכנסה החייבת

• הוסף לסימניות
@יהודה מילר אשתי עוסקת בעיצוב שיער, מדובר על הוצאות של רכישת ספריי לשיער, שמפו שמן וכדו'.
איזה מהטפסים הנ"ל צריך למלאות.
אם טופס 1320 לאיזה סעיף זה שייך שם? והאם צריך לצרף לטופס פירוט עם קבלות?

• הוסף לסימניות
יש חוברת מידע "דע זכויותך 2018" הייתי מציע לעבור על החוברת יש שם התייחסות גם לטופס הזה.

• הוסף לסימניות
@יהודה מילר תודה רבה רבה! אכן קראתי, רק עדיין לא מובן לי דבר קטן מה אני אמור לרשום מעבר לדף, בשאלה 'ערך מפקד מצאי' כן או לא, (לא נשאר לנו שום חומרים בסוף השנה)
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
@יהודה מילר תודה רבה רבה! אכן קראתי, רק עדיין לא מובן לי דבר קטן מה אני אמור לרשום מעבר לדף, בשאלה 'ערך מפקד מצאי' כן או לא, (לא נשאר לנו שום חומרים בסוף השנה)
תודה רבה!

בעסק שלך אין לך מלאי עסקי שזה רק מלאי שנמכר במהלך הרגיל של העסק.

• הוסף לסימניות
בעסק שלך אין לך מלאי עסקי שזה רק מלאי שנמכר במהלך הרגיל של העסק.
אבל את ההוצאות הנ"ל לרשום בסעיף 2 'עלות המכירות' או שכיון שלא שייך אצלי ספירה מציינים את זה בסעיף 16 'הוצאות אחרות'?
במידה וכן רושמים זאת בסעיף 2 באופן עקרוני אם נשאר חומרים צריך לרשום ב'מלאי בסוף השנה' על פי אומדן?

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיוכל לענות לי?
זה הדבר האחרון שתוקע אותי בהגשת הדו"ח שיכול להיות שאני צריך להגיש אותו עד מחר... (אני לא יודע אם אני חייב בהגשת דו"ח מקוון ואז יש לי עוד חודש להגיש, הספק שלי הוא האם חופשת הלידה מצטרפת להכנסה חייבת לענין הגשת דו"ח מקוון) @tedy
תודה רבה לכל המסייעים!

• הוסף לסימניות
דמי לידה זו הכנסה חייבת
נרשם בשנת המס בה קיבלת את הכסף בפועל.
בסעיף 250
אגב, גם אם אתה לא חייב בשידור תוכל לשדר ולהגיש עד ה30.06

• הוסף לסימניות
@tedy במכתב שמס הכנסה שלח נראה שתאריך ההגשה ליחידים הוא עד ה31.5. ורק למי שחייב בדו"ח מקווi עד ה30.6.
https://taxes.gov.il/about/publicannouncements/pages/pa160419-1.aspx
כעת אני מבין שהכוונה שמי שמגיש מקוון גם אם לא חייב יש לו עוד חודש
בכל אופן לעצם השאלה באיזה סעיף עלי לרשום את סוג ההוצאות שלי כפי שפרטתי לעיל?

• הוסף לסימניות
@יהודה מילר אשתי עוסקת בעיצוב שיער, מדובר על הוצאות של רכישת ספריי לשיער, שמפו שמן וכדו'.
איזה מהטפסים הנ"ל צריך למלאות.
אם טופס 1320 לאיזה סעיף זה שייך שם? והאם צריך לצרף לטופס פירוט עם קבלות?

נרשם בקניות חומרי גלם-עלות מכירות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה