עזרה ספוג הפלא הוריד לי את כל הלקה של השולחן, מה עושים?

• הוסף לסימניות
הילד קשקש עם עט על השולחן, בתמימותי לקחתי את "ספוג הפלא" ושיפשפתי, ואכן העט ירד, אבל לצערי הרב הוריד איתו גם את היופי של השולחן -את הלקה המדהימה שלו- מה עושים? איך מחזירים את הלקה?
מצורף תמונות פחות או יותר איך זה נראה

קבצים מצורפים

• 20180309_074804.jpg
    20180309_074804.jpg
    2.7 MB · צפיות: 200
  • 20180309_075613.jpg
    20180309_075613.jpg
    2.6 MB · צפיות: 197
  • הוסף לסימניות
גם אני עברתי עגמת נפש כזו, ליטפתי בעדינות את השולחן השבתי שלי עם המטליות הללו, ועם תפילה לבורא עולם, וד' עזר. והשולחן חזר לברקו. (אך אינני לוקחת אחריות)

upload_2018-3-12_11-28-4.png

• הוסף לסימניות
תודה רבה . ננסה. למרות שכתוב שזה למוצרי עור. ואני צריך לעץ... אבל בסדר

• הוסף לסימניות
גם השולחן שלי עץ מלא מבריק. אך הרגשתי שאינני יכולה לערוך שולחן כזה לכבוד השבת, וד' עזר!

• הוסף לסימניות
אני מזהיר על זה בלי סוף:

ספוג הפלא הוא נייר שיוף שמוריד שכבות ולא מנקה!

הפלא היחידי שבו, זה שהו נמכר עדיין...
לגבי השולחן, כעת קחי לקה איכותית באותו הגימור, דללי בטרפנטין ותמרחי
שכבה דקה עם סמרטוט. אם יש צורך אז עוד אחת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה