מידע שימושי ספורט טיפולי בבני ברק

• הוסף לסימניות
האם יש המלצה מנסיון על ספורט טיפולי בני ברק או קרוב לבני ברק.
אבל מישהי טובה באמת עם תוצאות בשטח.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
רלוונטי עדיין?
אם כן- מנוחה יאקאב, מהממת עם תוצאות בשטח!!!
טלפון 0583200950
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני גם מכירה משהי מעולה ממש.
אלישבע גלס 0533124670 תותחית ממש.
אני ראיתי אצלה תוצאות מוחשיות ומהירות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה עזר לך?
גם לרגשי זה עוזר?
אני יודעת שיש מטפלות בספורט טיפולי שמתמחות בטיפול רגשי
ויש כאלו שעוסקות רק בספורט הטיפולי
צריך לשאול כל אחת ולברר
בכ"א טיפול רגשי דרך ספורט מניבה תוצאות מדהימות!!!

• הוסף לסימניות
למה עזר לך?
גם לרגשי זה עוזר?
אני שלחתי את הילד שלי להעצמה סוג של..
בדיוק עבר כיתה.
תכלס אחרי איזה חודשיים קבלתי פידבקים גם מהרבה גם מסבים סבתות משהו הזוי כולם שאלו
אותי מה עשיתם לילד שככה השתנה?
הוא נפתח בגר תפס בטחון חברתי משהו ממש ניכר.

• הוסף לסימניות
אני מחפשת ספורט טיפול אצל אחת בשם גולדי באזור מרום שיר,
יש לה תוכנית ללמד ילדות חבל תוך כדי הספורט טיפולי
ממש יעזור לי הפרטים שלה

תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה