ספידלייט מסדרת Yongnuo YN

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין 2 הפלאשים האלו?

http://www.ebay.com/itm/220925119806

http://www.ebay.com/itm/251285277237

בראשון יש גם מודלינג ועוד כמה צ'ופרים שלא כ"כ הבנתי אותם, האם זה מצדיק את התוספת מחיר? או שלשימוש ביתי (כלומר ניסוי והתאמנות בתאורה) מספיק הפלאש הזול יותר

• הוסף לסימניות
אחד TTL, והשני לא.

• הוסף לסימניות
בס"ד,
ההבדל בין הדגמים די גדול:
1. עם או בלי TTL כפי שנאמר
2. דגם ה-560III מכיל מקלט רדיו התואם לשלטים של YOUNGNUO. ה-565EX לא כולל זאת.
3. בגדול - ה-565EX, הוא דגם חדש יותר, תואם יותר טוב למצלמות (קנון / ניקון) מאשר דגמים מוקדמים יותר. בנוי טוב יותר ואיכותי יותר. יש לי אחד כזה והוא מתפקד היטב מול הדגם המקורי של קנון (אך קצת פחות איכותי ... זה רק העתק). מאוד מומלץ כי הוא יחסית זול לעומת הקנון, ובעל ביצועים טובים.
הדגם החדש יותר ה-568EX II, לכאורה יותר מתקדם, יותר יקר אבל אותם הביצועים...

• הוסף לסימניות
אני יסביר יותר מה אני רוצה:
יש לי פלאש גדול מארליך ועוד אחד קטן של metz שהוא כן TTL והייתי רוצה לקנות עוד פלאש קטן כדי לשחק עם התאורה ואני רוצה שכולם יבזיקו ביחד, בשביל זה אני צריכה 2 משדרים נוספים לפלאש הגדול (אחד כבר יש לי) ולכן אין לי צורך בTTL, אני צודקת?
שאלתי היא גם מה היתרונות הנוספים בפלאש הראשון (אם יש בכלל) ואם זה מצדיק את המחיר לשימוש שלי.
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י aynoah;1176215:
בס"ד,
ההבדל בין הדגמים די גדול:
1. עם או בלי TTL כפי שנאמר
2. דגם ה-560III מכיל מקלט רדיו התואם לשלטים של YOUNGNUO. ה-565EX לא כולל זאת.
3. בגדול - ה-565EX, הוא דגם חדש יותר, תואם יותר טוב למצלמות (קנון / ניקון) מאשר דגמים מוקדמים יותר. בנוי טוב יותר ואיכותי יותר. יש לי אחד כזה והוא מתפקד היטב מול הדגם המקורי של קנון (אך קצת פחות איכותי ... זה רק העתק). מאוד מומלץ כי הוא יחסית זול לעומת הקנון, ובעל ביצועים טובים.
הדגם החדש יותר ה-568EX II, לכאורה יותר מתקדם, יותר יקר אבל אותם הביצועים...

לא הבנתי, מה ה565EX לא כולל? מקלט רדיו תואם לשלטים של YOUNGNUO? אז איך הוא מבזיק?
תכל'ס, מה עדיף?

• הוסף לסימניות
את צריכה רק משדר אחד! על המצלמה, ובעיקרון שלושה מקלטים, אחד לכל פלאש! אם את משתמשת במשדר/מקלט של YONGNUO - RF602/603, הפלאש YN-560 כולל כבר מקלט מתאים!
מזה ה"פלאש הגדול מארליך"? פלאשים גדולים כוללים גם (בדר"כ) עינית IR ומופעלים בקליטת הבזק מפלאש אחר (בו זמנית לצורך שלנו). ואז את יכולה לחסוך עוד מקלט.
לדוגמה - כיתוב מפלאש של ארליך:
Flash Release - Infrared Photocell / Synchro Cord / Test Button

• הוסף לסימניות
שימוש במשדר מקלט של YONGNUO

ראי כאן דוגמה.
http://www.youtube.com/watch?v=XpoRAGmVf0Y

שוב, לא לגמרי ברור מה יש לך (סוג ציוד מדוייק יותר). ובמה את מעוניינת להשיג. אם תרצי, צרי קשר מחר אחר 11 בבוקר, לנייד.

052-7141996.

• הוסף לסימניות
את צריכה רק משדר אחד! על המצלמה, ובעיקרון שלושה מקלטים, אחד לכל פלאש! אם את משתמשת במשדר/מקלט של YONGNUO - RF602/603, הפלאש YN-560 כולל כבר מקלט מתאים!
מזה ה"פלאש הגדול מארליך"? פלאשים גדולים כוללים גם (בדר"כ) עינית IR ומופעלים בקליטת הבזק מפלאש אחר (בו זמנית לצורך שלנו). ואז את יכולה לחסוך עוד מקלט.
לדוגמה - כיתוב מפלאש של ארליך:
Flash Release - Infrared Photocell

יש לי משדר ומקלט
פלאש גדול= לא פלאש קטן שיכול להתלבש על המצלמה, במקרה שלי יש לי rimelite.
בנוסף יש לי פלאש קטן של METZ שיש בו TTL
עכשיו אני רוצה לקנות פלאש קטן נוסף מסדרת YN ולנסות ולהתאמן על תאורה והייתי רוצה שיבזיקו ביחד לכן תכננתי גם לקנות 2 מקלטים נוספים לפלאשים הקטנים אלא אם כן אתה אומר שאין צורך במקלט ויש לו סלייב מובנה.
השאלה שלי היתה איזה מבין 2 הפלאשים שכתבתי בהתחלה יתאים לשימושים שלי והסבר על ההבדל בין 2 הפלאשים האמורים חוץ מהTTL
(אני מעוניינת להתנסות בשימוש ב3 מקורות אור למצולם ולרקע...)

נכתב ע"י aynoah;1176245:

:);)
אני יודעת מה זה, אני משתמשת בזה המון....:D
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1176349:
מה ההבדל?
36$

סליחה שאני חופרת יותר מידי בנושא הלעוס הזה..
אם אני מתכוונת להשתמש במקלטים נוספים לפלאשים הקטנים יש לי צורך בTTL?
האם יש לי צורך ביקר יותר, כלומר יש לו יתרון נוסף ששווה לי להשקיע בו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1176557:

תודה רבה!

עוד משהו קטן...
אם כל המקלטים על אותו התדר כולם אמורים להבזיק יחד, כן?
אין בעיה שכל פלאש שונה לגמרי ויצרן שונה, נכון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאחורי המצלמה;1176688:

הבעיה באלי אקספרס שהם לא אמינים!! (זייפנים / שקרנים / ומשלוח מעל חודשיים ימים)

או בעיה במיסי המדינה...?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה