דרוש מידע ספירולינה פול לייף- מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
אם מדובר על החנות שנמצאת באזור חיפה אז כן היא מאוד מומלצת יש לה גם מוצרים איכותים.

• הוסף לסימניות
את מתכונת למוצר עצמו?
אני כן קניתי את המוצר עצמו לא בשבילי ...
מעניין אותי אם משהו לקח אם ראה השפעה....
אני קיבלתי את ההזמנה מלפני כמה ימים
חח קטע
מקווה לא להתאכזב:sne:
אם הבנתי נכון ספירולינה זה עצה כחולה ירוקה לא?
כי פשוט בחברות אחרות כתוב עצה כחולה ירוקה ופה כתוב רק ספירולינה...

• הוסף לסימניות
אני כן קניתי את המוצר עצמו לא בשבילי ...
מעניין אותי אם משהו לקח אם ראה השפעה....

אם הבנתי נכון ספירולינה זה עצה כחולה ירוקה לא?
כי פשוט בחברות אחרות כתוב עצה כחולה ירוקה ופה כתוב רק ספירולינה...
לאלא
אני קניתי מוצרים מחברת ספירולינה
לא את המוצר עצמו..

• הוסף לסימניות
לאלא
אני קניתי מוצרים מחברת ספירולינה
לא את המוצר עצמו..
חחח איזה קטע חשבתי שאת מתכוונת לתוסף תזונה הזה

• הוסף לסימניות
חחח איזה קטע חשבתי שאת מתכוונת לתוסף תזונה הזה
לאא
חחח אני קניתי מהחברה הזאת, אבל לא את המוצר הזה
קניתי סתם דברים אחרים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה