- הוסף לסימניות
אז 1 לצורך הענייןאם תסתכל פה באתר
אנשים בכללללללל לא מרוצים מנועם 2
אז 1 לצורך הענייןאם תסתכל פה באתר
אנשים בכללללללל לא מרוצים מנועם 2
שלום, נכון להיום (3 שנים אחרי הרכישה), אין תקלות?לי יש ספיריט טאצ שבת כבר שנה + מרוצה מאוד בעקבות ההמלצה שלי ההורים שלי וההורים של אשתי ועוד כמה חברים רכשו גם ומרוצים.
טפו טפו 0 תקלות
המעלה שלו מול האחרים זה שיש לו לחצני טאצ מוגדרים לפי כוס וכדו' כך שלא צריך ללחוץ אלא פשוט להניח את הכוס ולמלאות....
מעבר לזה שמבחינת יופי הוא נראה הרבה הרבה יותר טוב מנועם/נגה ודומיהם.
בנוסף המיכל שלו בשבת מכיל קצת יותר מהמכשירים האחרים.
ולא אני לא סוכן או משווק שלהם נטו לקוח מרוצה.
לנו יש נועם אחד וגם להורים של בעלי ואנחנו ממש מרוצים.המים בשבת חמים מאד או פושרים -חמים?
כמה זמן יש לכם?
באיזה איזור אתם גרים?
יש לי ספיריט בר שבת והמים בשבת חמים מאד ואפילו יותר מאשר ביום חול!! באופן כללי מרוצה מהמכשיר וגם הצריכת חשמל שלו נמוכה. כ1.2 ש"ח ליום (בדקתי עם מד צריכה)באיזה מהמיניברים המים חמים מאד בשבת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים