- הוסף לסימניות
שלחתי לך קובץ עבודה מוכן באימייל
תתקשרי אם משהו לא ברור לך
תתקשרי אם משהו לא ברור לך
נכתב ע"י תמנתי;1409489:י
בסיום, אני מחשבת את כל הדקות בנפרד, את כל השעות בנפרד, ומחלקת לפי חלוקה של שישים
נכתב ע"י לנדא;1409677:למה בסיום צריך לחשב ידנית?
אני בניתי קובץ באקסל, עם טורים של: העבודה (על מה אני עובדת כרגע)
שעת התחלה, שעת סיום, וסה"כ שעות,
כשבתחתית טור זה הכנסתי קוביה שמסכמת את כל השעות ביחד.
(מכיון שעל הרבה פרויקטים אני לא לוקחת לפי שעות, אלא לפי עבודה, ובכ"ז רושמת שעות ככלי בקרה לעצמי, אז הכנתי לי ככלי עזר גם טור הכנסות, טור הוצאות, וטור סה"כ, עם קוביה שמחשבת את ההכנסות נטו לחלק לשעות וכך אני יודעת לבקר את עצמי האם הסכום שלקחתי לפרויקט אכן משתלם לי בחלוקה לשעות, והאם התמחור היה הגיוני. כדי להשכיל לפעמים הבאות...)
נכתב ע"י wald;1409556:התכוונתי לשאול אם יש נוסחא מסויימת שניתן להגדיר לאקסל שעת התחלה ושעת סיום והוא מחשב הפרש (ולא לחשב לבד)
נכתב ע"י שרה חסידה;1409824:http://www.timeedition.com/en/downloads/index.html
כאן יש תוכנה מדהימה, שמצאתי בפורום בניית אתרים
אני משתמשת בה למעלה מחודש ומרוצה מאד!!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים