ספלנדה - איפה קונים?

• הוסף לסימניות
מי יודע איפה אפשר לקנות ספלנדה (תחליף סוכר) במחיר טוב?
(עדיף באיזור המרכז)

• הוסף לסימניות
בארה"ב - זה זול משמעותית, אם את משתמשת באופן קבוע - שווה לך שישלחו לך משם...

• הוסף לסימניות
'חיוך' תודה, אין לי איך "לייבא" את זה מארה"ב,
מי יודע על משהו כאן בארץ?

• הוסף לסימניות
בעבר התפרסמה במדור 'הקו החם' ידיעה על נקודת מכירה מוזלת להפליא. לצערי כתובתה ומקומה פרחו מזכרוני, אך כן זכור לי שהמקור לה היה מומחה הכשרות הרב זריצקי. אולי כדאי לפנות אליו ולפרסם כאן את תשובתו, לתועלת ההמון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;888653:
בעבר התפרסמה במדור 'הקו החם' ידיעה על נקודת מכירה מוזלת להפליא. לצערי כתובתה ומקומה פרחו מזכרוני, אך כן זכור לי שהמקור לה היה מומחה הכשרות הרב זריצקי. אולי כדאי לפנות אליו ולפרסם כאן את תשובתו, לתועלת ההמון.

אשמח מאוד אם מישהו יכול למצוא לנו את המידע הנ"ל

• הוסף לסימניות
דווקא ספלנדה או שתחליפים אחרים גם ילכו?

• הוסף לסימניות
בירושלים ניתן להשיג ב"גרוס מרקט" ברח' תכלת מרדכי
ואצל "שלום" רח' הישיבה

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
נראה לי שב"אושר עד" יש להשיג.
כמובן שביבוא המחיר זול משמעותית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה