דרוש מידע ספק אינטרנט לנטפרי | RL או 019?

• הוסף לסימניות
בנוסף,איפה הכי מומלץ לקנות ראוטר, דרך הספק או בזק?
אשמח לכל עזרה!

• הוסף לסימניות
אני ביוסי תקשורת ומרוצה מאוד

• הוסף לסימניות
עוד שאלה חשובה שעולה לי עכשיו...
כמה מהירות גלישה מספיקה ברווח?

• הוסף לסימניות
בנוסף,איפה הכי מומלץ לקנות ראוטר, דרך הספק או בזק?
אשמח לכל עזרה!
המלצה שלי לגבי ראוטר:
לקנות לבד.

המחיר כלל לא יקר, ויש לכם את החופש לעבור חברה כאוות נפשכם.

אוכל לתת המלצות על ראוטרים טובים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה
אני רואה שהמחיר ממש זול, זה לא אומר שהראוטר לא טוב או שהWIFI לא משדר טוב?
מה בגדול צריך בשביל ראוטר טוב?

• הוסף לסימניות
תודה
אני רואה שהמחיר ממש זול, זה לא אומר שהראוטר לא טוב או שהWIFI לא משדר טוב?
מה בגדול צריך בשביל ראוטר טוב?
לחיבור מכשירים "כבדים" כמו טלוויזיה וכו', וכן לחיבור מספר מחשבים בו זמנית במהירות גבוהה.

נ.ב. אני באופן אישי משתמש בראוטר הזה.

• הוסף לסימניות
אפשר להשתמש בראוטר זה בשלושה מחשבים וזה יעבוד טוב?

• הוסף לסימניות
אפשר להשתמש בראוטר זה בשלושה מחשבים וזה יעבוד טוב?
כן.

אם בשלושת המחשבים יורידו קבצים כבדים בעת ובעונה אחת, יתכן שירגישו מעט איטיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה