התייעצות ספק ותשתית עם נטפרי - המלצות

• הוסף לסימניות
אני מחפש המלצות על ספק + תשתית לאינטרנט, כולל נטפרי.

להלן ההצעות מחיר שקיבלתי
ל- 100 MB, כולל ראוטר משלוח והתקנה וכו'...

019:
ספק+תשתית - 99.
נטפרי - 15.
השכרת ראוטר - 4.
סה"כ לחודש - 118 ש"ח.
~~~~~
בזק:
ספק - ITC) 25).
תשתית (בזק) - 80.
נטפרי - 15.
מכירת ראוטר - 8.
סה"כ לחודש - 128 ש"ח.

כמה אתם משלמים? יש יותר זול?
המלצות או דיס, איזה ספק יותר אמין / מהיר / שירות וכדו''

ניתן בפרטי
תודה רבה.

• הוסף לסימניות

להלן ההצעות מחיר שקיבלתי

019:
ספק+תשתית - 99.
נטפרי - 15.
השכרת ראוטר - 4.
סה"כ לחודש - 118 ש"ח.
~~~~~
בזק:
ספק - ITC) 25).
תשתית (בזק) - 80.
נטפרי - 15.
מכירת ראוטר - 8.
סה"כ לחודש - 128 ש"ח.

ניתן בפרטי
תודה רבה.
אני משלמת על סטיק -
נטפרי - 15
RL - 56
ונראה לי שילמתי סכום חד פעמי של 200 בהתחלה.
לא יודעת אם זה הרבה או קצת.

• הוסף לסימניות
אני משלמת על סטיק -
נטפרי - 15
RL - 56
ונראה לי שילמתי סכום חד פעמי של 200 בהתחלה.
לא יודעת אם זה הרבה או קצת.
זה לא כולל עלות תשתית.

• הוסף לסימניות

להלן ההצעות מחיר שקיבלתי

019:
ספק+תשתית - 99.
נטפרי - 15.
השכרת ראוטר - 4.
סה"כ לחודש - 118 ש"ח.
~~~~~
בזק:
ספק - ITC) 25).
תשתית (בזק) - 80.
נטפרי - 15.
מכירת ראוטר - 8.
סה"כ לחודש - 128 ש"ח.

ניתן בפרטי
תודה רבה.
ב019 יש 3 חודשים ראשונים ב68.
אפשר לעשות דרכי (אני מאד אשמח...)

• הוסף לסימניות
אני מדבר כמובן על קו נייח, לא על סטיק.
והמחיר הוא לאחר ה-3 חודשים של המבצע (שיש גם בבזק, חלקי)

השאלה אם עדיף בזק יותר מ-019, ולמה?

• הוסף לסימניות
מומלץ מאוד לקחת בנפרד תשתית מבזק ורק ספק מחברה אחרת

ממש מומלץ למרות שיותר יקר

המונופול של בזק חי וקיים!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ב019 יש 3 חודשים ראשונים ב68.
אפשר לעשות דרכי (אני מאד אשמח...)

לי יש את זה (עשיתי ישירות מול 019)
ואני ממש מרוצה!!!!
ממליצה בחום במיוחד אם את לא צריכה להתנהל בעצמך מול 019 ויש לך סוכ אפילו שזה לא כ"כ נורא להתנהל מולם

בכללי אני מרוצה מהשרות שלהם

• הוסף לסימניות
בזק:
ספק - ITC) 25).
תשתית (בזק) - 80.
נטפרי - 15.
מכירת ראוטר - 8.
סה"כ לחודש - 128 ש"ח.

מהיכן קיבלת את ההצעה הזו? מבזק עצמם?

מומלץ מאוד לקחת בנפרד תשתית מבזק ורק ספק מחברה אחרת
וזאת למה? חוץ מבלגן בחשבוניות איזה רווח יש מזה?! לא עדיף לשלם על חבילה תשתית + ספק?

הספק שלענ"ד הכי טוב בנטפרי הוא אראל למרות שהוא יוצא קצת יותר יקר (116 + 15 לנטפרי).

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כל חבילה אחרת שאתה מזמין זה כולל בזק.

בא נעשה סדר: בשביל אינטרנט אתה חייב תשתית, ספק, והכי חשוב - סינון.
במקרה של נטפרי, אתה צריך להזמין ספק אינטרנט מתוך רשימה מצומצמת של ספקי אינטרנט שעובדים איתם: 019, אראל, 011, itc, ואולי עוד ספקים.
התשתית תהיה בכל מקרה תשתית של בזק, כי החברות הנ"ל משתמשות בתשתית של בזק.
כיום, החוק מחייב את בזק לאפשר לספקי אינטרנט למכור את האינטרנט שלהם יחד עם התשתית של בזק, כלומר, הם יתנהלו מול בזק וללקוח הם מוכרים חבילה כוללת בזק. זה מוריד את המחיר וגם כאבי ראש (להתנהל גם מול הספק וגם מול התשתית).
מצד שני, בזק יכולים למכור את התשתית שלהם בנפרד, ואז הלקוח יצטרך להזמין ספק אינטרנט בנפרד (יש כאלה שמעדיפים את האופציה הזו).
אפשרות שלישית היא, להזמין מבזק גם את התשתית וגם ספק שעובד איתם. בעדיפות ראשונה הם יעדיפו למכור את הספק שלהם בעצמם 'בזק בינלאומי' אבל אם הלקוח רוצה נטפרי הם יציעו לו את הספק ITC שעובד איתם, וגם מספק אינטרנט מסונן של נטפרי.

• הוסף לסימניות
וזאת למה? חוץ מבלגן בחשבוניות איזה רווח יש מזה?! לא עדיף לשלם על חבילה תשתית + ספק?

אני פעלתי משלשה משרדים שונים כולם עם נטפרי ברוך השם, הייתי אצל כל הספקים בנייחים ובסלולרי.

בנייח אני כבר לא מתפשר אחרי הסבל שעברתי.

לכאורה צודקים האשנים הרי אני מקבל את אותו תשתית של בזק? הרי אני משרד התקשורת מחייב את בזק לתת תשתית לכל הספקים???

אז לא, בזק מתנערים מאחריות והשידוך הכפוי הזה לא מוצלח! אם יש בעיה קודם אחד מפיל על השני, כשכבר מגיע טכנאי בזק שחברת הספק שלחה אותו הוא בודק רק את הקופסא שנמצא בחוץ ואומר שמכאן לא שייך אליו... מגיע טכנאי של חברת הספק שרובם לא מקצועיים מספיק נהיה בלגן שאני לפחות לא יצאתי ממנו.

לכן תשתית קחו מבזק וספק לא כל כך משנה

אני גם לקחתי את הראוטר B (שגם תהליך שיווקי גאוני מבזק לשווק נתב חדש ומשופר שבכל מקרה היו אמורים להביא לאנשים כ"שדרוג") בכדי לא להתפשר, שווה לשלם עוד כמה עשרות שקלים בשביל לחסוך את שעות התקלות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה