התייעצות ספריה לסלון- איפה?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

אשמח לדעת אילו חנויות לעיצוב וקניית ספריה לסלון - ישנם בבני ברק או באזור.

תודה

• הוסף לסימניות
צרו איתי קשר לקבל שירות VIP איכות ויופי של נגר במחיר חנות!, כמובן עיצוב ותכנון לפי רצון הלקוח!!

• הוסף לסימניות
אני צריכה מידות אישיות.. יש לי נישה בסלון שהיא לא במידות סטנדרטיות.

• הוסף לסימניות
אני צריכה מידות אישיות.. יש לי נישה בסלון שהיא לא במידות סטנדרטיות.
תיקנתי את ההודעה הנ"ל

• הוסף לסימניות
איך אפשר ליצור איתך קשר ?

• הוסף לסימניות
בדירה הקודמת קנינו מרהיטי שוהם, (בזמנו הם עוד היו יחד ביבנה 4), וגם אנחנו היינו צריכים מידות מותאמות אישית, וקיבלנו מוצר מושלם! התקנה איכותית ומחיר מצויין.

לא רק זה, היתה אי הבנה ביננו, וקיבלתי צ'ופר אמיתי כפיצוי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בדירה הקודמת קנינו מרהיטי שוהם, (בזמנו הם עוד היו יחד ביבנה 4), וגם אנחנו היינו צריכים מידות מותאמות אישית, וקיבלנו מוצר מושלם! התקנה איכותית ומחיר מצויין.

לא רק זה, היתה אי הבנה ביננו, וקיבלתי צ'ופר אמיתי כפיצוי.
מצרפת להנ"ל יש להם שירות מושלם.
היום הם ברח' רבי עקיבא סמוך לרח' חזו"א

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה