דרוש מידע ספריה לסלון עץ דמוי גבס

• הוסף לסימניות
החלטנו ללכת על ספריה לסלון עץ בשילוב עץ לבן ועמודים המדמים ארון גבס ,
אני מאד מתקשה לדמין איך זה יראה , באחת החנויות הראתה לי 2 תמונות קטנות והסבירה לי איפה יהיה העמודים הלבנים אצלי וכד' , אבל עדיין מאד יעזור לי לראות תמונה ברורה ואפילו לראות בעין ספריה כזו .
אז אם במקרה עשיתם ספריה כזו ויש לכם אפשרות לשתף -אשמח מאד .

• הוסף לסימניות
ההורים שלי עשו ממש עכשיו, יצא מושלם.
אין לי תמונה מזוית טובה יותר... אבל אפשר לראות את הרעיון

WhatsApp Image 2020-08-02 at 00.44.24.jpeg
WhatsApp Image 2020-08-02 at 00.44.39 (1).jpeg

• הוסף לסימניות
IMG_2396.JPG

• הוסף לסימניות
אצל שוהם בבני ברק
עשינו בגודל של הנישה שלנו - בערך 2.40*2.40
כ5000 ש"ח
תכננו את העיצוב לבד (לפי הספרים)
יצא מושלם ב"ה.

• הוסף לסימניות
ממש יפה, בדיוק כמו החלומות שלי.
מה המעלות לעומת גבס אמיתי?
איפה עושים ומה איזור המחירים?

• הוסף לסימניות
בעיקר הניידות. (זה היה השיקול אצלינו) אם רוצים להזיז קיר, לא צריך לשבור את הספרייה....
לטעמי גם יש בזה משהו מיוחד יותר. השילוב של הצבע נוסף הוא מושלם - ובגבס מייקר מאוד.
אם כי חלק אוהבים יותר את הגימור המושלם של הגבס.
חנויות רהיטים רבות מבצעות. יש כאלה שעושים לך גם את התכנון אם את רוצה חלוקה מיוחדת.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני עשיתי גם כזה סגנון אצל וידר בב"ב
יצא מהמם, שרות מעולה
ממליצה מאד

• הוסף לסימניות
מאיזה חומר עושים את הספריות האלו

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל עוד רעיונות בסגנון, ואם איזה צבעים של שוחין וכסאות שילבתם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה