ספרייה לסלון שנראית מגבס- אשמח לחוו"ד

• הוסף לסימניות
מתלבטת מאד מאיזה חומר לבנות את הספרייה
הציעו לי לבנות אותה מעץ אבל לצבוע בצבע משי משי (אותה צביעה וגוון של הקיר) ואז זה נראה כמו גבס - המשך ישיר של הקיר
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
אם את רוצה מראה של גבס- למה שלא תבצעי באמת מגבס?
בגלל אפשרות הניוד או שיש עוד סיבה?
לגבס יש מראה גבס לא רק בגלל הצביעה שלו אלא בעיקר בגלל המבנה המאד נקי, ללא חיבורים, קווים עבים...

• הוסף לסימניות
הבנתי שהעץ יותר איכותי ונשמר לאורך זמן
ואת המבנה אפשר לחקות בעץ, לא?!
מה גם שרוב העבודה נעשית בנגריה ולא אצלי בבית...

• הוסף לסימניות
ספריית עץ איכותית ויפה תעלה הרבה יותר יקר מספריית גבס, כך שכדאי להכניס גם את הפרמטר הזה למערך השיקולים.
כמו"כ, זמן הייצור וההתקנה של ספריית עץ ארוך יותר מאשר זמן הביצוע של ספריית גבס.
לגבי המראה - לדעתי, אם לא מתפשרים על העץ ועל הגימור, יכול להתקבל מראה מיוחד יותר מגבס...

• הוסף לסימניות
ו... אם את רוצה צבע גבס/צבע קיר מסוים אז אפשר למצוא פורמיקה בגוון המבוקש [קיימים בשוק אלפי ועשרות אלפי גוננים של פורמיקה], אז למה לצבוע??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י real;n4954534:
ו... אם את רוצה צבע גבס/צבע קיר מסוים אז אפשר למצוא פורמיקה בגוון המבוקש [קיימים בשוק אלפי ועשרות אלפי גוננים של פורמיקה], אז למה לצבוע??

אני מתכוונת צביעה כהמשך של הקיר, שלא יראו שזה מנותק מהקיר- ממש כמו גבס

• הוסף לסימניות
יש למשהי המלצה על שירנים הבנתי שזה השם שלהם מה העיתורים ששמים על הספריה

• הוסף לסימניות
שירן מוכרים פרופילים וקרניזים לעבודות גבס. הם הספקים.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מה זה המילים האלה אני פשוט מתכננת לעצמי ספריה גבס והייתי רוצה המלצות על קרנינזים יפים או משהי יכולה לעלות
תמונות של ספריה גבס כדי לקבל השראות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
כשמתכננים ספריה מגבס או מעץ צריך לדעת דבר חשוב
עץ וגבס לא מתחברים יחד !!
או שעושים ספריה מגבס כהמשך של הקיר
או שעושים מעץ מנותק מהקיר , מנותק הכוונה בצבע או באמת מנותק
הכי גרוע זה לעשות מעץ דמוי קיר כי זה לא באמת ישתלב בקיר כחלק מהקיר
ועוד כלל ברזל - בספריה מגבס אין להניח דברים ישירות על הגבס הוא ישבר עם הזמן
לכן בכל נישה כדאי לשים משהו בתחתית כמו מדף עץ בהיר/ זכוכית

• הוסף לסימניות
מי יכולה לומר לי איפה אני יכולה לחפש השראות לספריות גבס או לעלות לפה תמונות של ספריות אני צריכה משהו מאוד ספציפי
פינתי כי השטח שלי הוא פינתי
ולמי יש מושג איפה קונים קרניזים או להמליץ לי על דוגמא מסוימת
תודה מראש

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון מאד יפה לספריה אבל הייתי מעדיפה לשלוח לך למייל האישי תמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gbg;n4959174:
כשמתכננים ספריה מגבס או מעץ צריך לדעת דבר חשוב
עץ וגבס לא מתחברים יחד !!
או שעושים ספריה מגבס כהמשך של הקיר
או שעושים מעץ מנותק מהקיר , מנותק הכוונה בצבע או באמת מנותק
הכי גרוע זה לעשות מעץ דמוי קיר כי זה לא באמת ישתלב בקיר כחלק מהקיר

אפשר הסבר למה זה לא ייראה חלק מהקיר?
לי במטבח יש הנמכת תקרה מעץ ( או מפורמייקה?) לגובה של הארונות העליונים, וצבעו את זה עם הצבע של הקירות, וזה נראה ממש כמו גבס

• הוסף לסימניות
באותו מישור הם לא מתחברים (כמו כל חיבור של2 חומרים שונים)
ומהסיבה הזו שמים הלבשה למשקוף דלת -שבעצם מסתיר את החיבור
אפשרי גם לעשות חריץ בכוונה תחילה אבל ברוחב מתאים
בבית אצלך זה כנראה במישורים שונים בין תקרה לקיר זה פחות מפריע
אין לי בעיה עם עץ הוא מקבל צביעה אטומה רק צריך להיות עץ אחיד בלי טקסטורה ולבצע בחיבורים את מה שכתבתי למעלה

• הוסף לסימניות
זה ספריבה גבס שעצבתי לעצמי
ספריה מתעגלת
אשמח למי שיש רעיונות לשיפור או הערות וכן לומר לי אם כדאי לעשות את זה בהבלטה או בקיר

קבצים מצורפים

• ספריה גבס חדש-01.jpg
    ספריה גבס חדש-01.jpg
    KB 63.5 · צפיות: 146
  • הוסף לסימניות

פוסט מעניין בהחלט :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה