ספריית מברשות בפוטשופ - חוצפה לבקש?

• הוסף לסימניות
אני מרגישה שספריית המברשות שלי בפוטושופ ממש דלילה ולא נותנת לי כלים לצייר היטב,
(ספריית מברשות בסיסית של CS5)
בעיקרון אני מציירת במנגה 4 אבל חסרה לי בה הצביעה העשירה של פטושופ, המברשות הרכות ועוד.
מייפיינט כן נותנת הרבה מברשות שימושיות ומעניינות, אבל חסרונותיה ידועים.
לפעמים אני רואה יצירות מדהימות שנעשו בפוטושופ, וברור לי שחסרים לי המברשות האלו,
(כן, הרוב תלוי ביוצר ולא בתוכנה, אני יודעת, ובכל זאת כלים מתאימים זה דבר חשוב לכל יוצר)
רציתי לבקש מהנדיבים שבכם/ן
מי שמוכן להעלות את ספריית המברשות שבה הוא משתמש, זה יעזור לי מאוד מאוד.
או מי שלא רוצה להעלות לכאן ומוכן/ה לעזור לי באופן אישי אשמח שישלח למייל שבחתימה שלי.

אני מתכוונת למברשות הבסיסיות ביותר בהם אתם משתמשים,
איך לצייר שייראה כמו עיפרון, כמו צבעי מים וכו', לא מברשות מיוחדות של גדרות וגשם וכדומה, שאת זה מצאתי כאן בפורום.

זה ממש פשוט לשמור את הספריה,
מצורף למטה צילום עם הסבר איך לשמור את הספריה בקלות, בוחרים מיקום במחשב וזהו.

קבצים מצורפים

• שמירת ספריית מברשות.png
    KB 176.4 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
גמני אשמח למברשות שימושיות

• הוסף לסימניות
מצטרפת
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח לשלוח כתבי רק איך מצרפים קבצים או תיקיות

• הוסף לסימניות
כדי להעלות לכאן כנראה שצריך לכווץ לזיפ/ראר
לחצן ימני על הקובץ ספריה שנוצר > שלח אל> הראשון ברשימה זה תיקיה מכווצת.
ואז אפשר להעלות לכאן,
יישר כח

• הוסף לסימניות
אשמח גם אני. תודה!

• הוסף לסימניות
תנסי לפתוח אותם.
יש שם מברשות טובות לצביעה.

קבצים מצורפים

• new my set.abr.zip
    5 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
כשמכינים מברשת, איך גורמים לה שהיא תסתובב עם העכבר? (כשצובעים כלפי מטה, שתצבע כלפי מטה, כשצובעים כלפי מעלה, שתצבע כלפי מעלה וכו')

המברשות שאני הכנתי לא מסתובבות... :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה