אפשוטער איד
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אה..
בשמחה.
השולחן והכיסאות גם תוצרת רהיטי ויזל.
בשמחה.
השולחן והכיסאות גם תוצרת רהיטי ויזל.
מקסים!
מדהים! כמה עלה הארון?
אפשר תמונות למיילאני עשיתי לאחרונה ספרייה בסגנון שאת מחפשת.
אם תרצי, תוכלי לשלוח לי מייל.
tuzha669 בג'ימייל.
,אם תשימי תמונה של הרהיטים כיום, נוכל לעזור לך יותר עם סגנון וצבע הספריהאנחנו לפני מעבר דירה ורוצים לקנות ספריית קודש גדולה.
הבית ברובו מעוצב בצבעים בהירים ולכן ספריה כהה פחות תתאים לנו. אני כן רוצה שהספרייה תתרום לעיצוב של הבית ולא תהיה תקועה כזאת בלי קשר ליתר הרהיטים...
אשמח לקבל רעיונות / המלצות/ תמונות איך ניתן לשלב ספריית קודש בצורה מעוצבת ומחמיאה לבית. אשמח דווקא לבהיר.
תודה![]()
המדף התחתון עם התאורה, זה שמונח בו ספר, הוא מדף המיועד לספרים? ושמתם בו תאורה? איך זה הולך?
יש לי נגר מעולה לספריות מעוצבות אם תרצי תפני באישי
יש לי נגר מעולה לספריות מעוצבות אם תרצי תפני באישי
יש סיכוי למספר ?יש לי נגר מעולה לספריות מעוצבות אם תרצי תפני באישי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים