דרוש מידע ספרים לנערות

• פותח הנושא \:
  • פורסם בתאריך
ילדה כמובן להורים גרושים שחווה את זה בעצמה
לדעתי כן.
לילדה שלא חווה את זה, התלבטתי אם זה גיל שיש מספיק הבנה כדי להנות מהספר, אבל אם היא חוותה את זה, לדעתי זה יהיה לה נחמד. ואם תשתעמם - שלא תסיים את הספר... לא חושבת שיכול לצאת מזה נזק או חסרון.
אמנם קראתי אותו מזמן, אז אולי אני לא מספיק זוכרת. לי זכור שזה מזוית של ילדה, ובהחלט מתאים גם לגיל צעיר. אלא שכנראה לא יעניין כ"כ בגיל צעיר את מי שזה לא מדבר לחיים שלו.

ילדה כמובן להורים גרושים שחווה את זה בעצמה
אני חושבת שהשאלה תלויה איך הילדה עצמה חווה את הגירושים, זכור לי שכל העסק שם הרגיש לי מאוד פסטורלי וכאחת שהכירה ילדים להורים גרושים ושמעה את החוויות שלהם זה הרגיש לי לא אמין, בפעם השניה שקראתי את זה כבוגרת שמתי לב לדקויות נוספות וכבר היה נראה לי פחות פסטורלי, אבל עדיין נראה לי מפספס חלק חשוב בחוויה של הגירושין.

אני חושבת שהשאלה תלויה איך הילדה עצמה חווה את הגירושים, זכור לי שכל העסק שם הרגיש לי מאוד פסטורלי וכאחת שהכירה ילדים להורים גרושים ושמעה את החוויות שלהם זה הרגיש לי לא אמין, בפעם השניה שקראתי את זה כבוגרת שמתי לב לדקויות נוספות וכבר היה נראה לי פחות פסטורלי, אבל עדיין נראה לי מפספס חלק חשוב בחוויה של הגירושין.
דווקא בגלל זה שאלתי, זה כמעט אף פעם לא כזה פסטורלי.. ולכן חשבתי שאולי יכול להתאים, כי כן עוסק הרבה בבלבול של הילדה, בחוסר תיווך של המבוגרים כלפיה, אבל למרות זאת, יתכן שבאמת פחות יתאים לילדות,
תודה למי שהגיבה.

דווקא בגלל זה שאלתי, זה כמעט אף פעם לא כזה פסטורלי.. ולכן חשבתי שאולי יכול להתאים, כי כן עוסק הרבה בבלבול של הילדה, בחוסר תיווך של המבוגרים כלפיה, אבל למרות זאת, יתכן שבאמת פחות יתאים לילדות,
תודה למי שהגיבה.
כן, עדין זה מיועד למבוגרים ומופנה אליהם, ככל שנזכרת בספר ובאנקדוטות מתוכו לדעתי פחות מתאים וכדאי לילדים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה