• הוסף לסימניות
שפת C ספר באנגלית (מקורס מעבדה בתכנות מערכות)
1602761313351.png

מדריך למידה מעבדה בתכנות מערכות (עברית פלוס תרגילים ופתרונות)

1602761443551.png

אוטומטים ושפות פורמליות (2 כרכים, עברית, כל חומר הקורס)

1602761542138.png

יסודות הפיסיקה א (3 כרכים, עברי, כל חומר הקורס)
1602761802019.png

אנגלית רמה בסיסי (רמה C) (שלוש חוברות) (אין אחריות על תוכן. לא קראתי בהם מעולם)
1602761907118.png

1602761955929.png

1602761991564.png

• הוסף לסימניות
הייתי ממליצה לך לשמור ספרים מקורסים מעשיים שיכולים לשמש אותך בעבודה.
ספציפית אצלנו בעבודה יש הרבה אנשים שיש להם באופן קבוע את הספר של שפת C שאת רוצה למכור בעמדה שלהם, והם משתמשים בזה הרבה...
חבל שתמסרי ובסוף תצטרכי.

• הוסף לסימניות
הייתי ממליצה לך לשמור ספרים מקורסים מעשיים שיכולים לשמש אותך בעבודה.
ספציפית אצלנו בעבודה יש הרבה אנשים שיש להם באופן קבוע את הספר של שפת C שאת רוצה למכור בעמדה שלהם, והם משתמשים בזה הרבה...
חבל שתמסרי ובסוף תצטרכי.
אני גם במהלך הקורס לא פתחתי אותו כמעט
אני בדרך כלל נעזרת בגוגל
נראה לך על אף זאת כדאי לי לשמור?

• הוסף לסימניות
אני גם במהלך הקורס לא פתחתי אותו כמעט
אני בדרך כלל נעזרת בגוגל
נראה לך על אף זאת כדאי לי לשמור?
אם יש לך מקום, למה שלא תשמרי? זה ספר לא זול בכלל...
אבל לא יודעת, אין הרבה מקומות שעובדים בC (אצלנו כן)

• הוסף לסימניות
אם יש לך מקום, למה שלא תשמרי? זה ספר לא זול בכלל...
אבל לא יודעת, אין הרבה מקומות שעובדים בC (אצלנו כן)
יש לי באג של לזרוק דברים
כל התואר זרקתי את הרב, מקווה שאני לא אתחרט
אבל טוב תודה
אני אשמור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה