דרוש מידע ספרי ילדים/תינוקות בזול

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות ספר לתינוק מהסגנון של 'הספר הראשון שלי' וכיוצ"ב
אבל בזול, לא המחירים שיש בחנויות הספרים הגדולות
יש מידע על זה? לא אכפת לי גם עם פגמים קלים...

ואם כבר אז עוד משהו, איזה ספר הכי מומלץ לתינוק בן כמעט שנה וחצי שאוהב מאוווד חיות ומכוניות?

• הוסף לסימניות
יש ספרון ממש קטן שקוראים לו: משק לי קטן של הוצאת אורה או אריה, לא זוכרת
רואים שם חיות משק חמודות ברוז אוז עז כבש פרה יונה ציפור.
ילדים בני שנה +מאוהבים בספרון הזה. יש לו בן זוג תואם לא זוכרת את שמו על חיות מחמד חתול כלב ועוד...

• הוסף לסימניות
הספר המתוק הזה- חלום של ספר
הבן שלי מגיל שנה וחצי דיקלם אותו בע"פ

• הוסף לסימניות
סיפורים שאוהבים ילדים
הבת שלי מאוד אוהבת
קניתי לה אותו לקראת גיל שנה, היום כמעט בת שנתיים עדיין מחוברת אליו מאוד
ציורים רכים וחלומיים
סצינות מגוונות מחיי הפעוט
ויש גם אמא ואחות בספר הזה, לא רק אבא ואחים ;)

אה, והוא לא זול...
עלה לי לפני כשנה + ב"אור החיים" 125 ש"ח (פורמט גדול, מנוילן)

• הוסף לסימניות
יש לי מידע. נא לפנות באישי.

• הוסף לסימניות
יש כמה ספרים קשיחים אולי של דני ספרים או משהו בסגנון אני קניתי פעם בבאזר שטראוס
ספרים עם תמונות אחד של חיות ואחד של חפצים קוראים לזה משהו כמו חיות ראשונות לא זוכרת בדיוק
ספרים מצוינים-לא מנוילנים אבל סוג קרטון קשיח וילדים קטנים מאד נהנים להסתכל כי יש שם המון תמונות טובות

• הוסף לסימניות
אני קניתי ספר עם תמונות של חיות קשיח ויפה לתינוקות בשילב ב25 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה