נכתב ע"י מרציפן;2257514:אם כבר מדברים, הקומיקס המלך שלומאי - של רפי רפי [תקנו אם אני טועה] מדהים מכל כיון אפשרי!!! [אולי לילדים הוא קצת כבד - אבל מגיע גם למבוגרים ליהנות מקומיקס..]
נכתב ע"י מלפפון;2257444:אני חושבת שהבעיה היא לא המאייר כמו הכותב.
האחריות שלו שהתוכן יהיה ברמת דיוק היסטורית ולשונית.
וכאן נשאלת השאלה-
האם המאייר רוצה לצייר קומיקס ולוקח סופר?
או שהוא כבר כותב בעצמו (גם ללא הבנה בטיב המילים והתוכן),
או שהסופר פונה למאייר, ומבקש ציורים שילוו את הסיפור.
ואין למאייר שליטה על התוכן. הוא לא יסרב לצייר, ולא בטוח שאמור לסנן עבודות או אפילו לבדוק אותם אם אין לו הבנה ספרותית.
נכתב ע"י מרציפן;2257514:אם כבר מדברים, הקומיקס המלך שלומאי - של רפי רפי [תקנו אם אני טועה] מדהים מכל כיון אפשרי!!! [אולי לילדים הוא קצת כבד - אבל מגיע גם למבוגרים ליהנות מקומיקס..]
הבנתי את המעסער מיד, חבל שהסברת את העוקץנכתב ע"י בפוטנציאל;2257045:קומיקס זה סרט ובימינו דור המדיות מחפשים כל הזמן,
תעשו הצצה קטנה לאילו שחיים עם מדיות/ווצאפים/ מיילים למיניהם ושלא לדבר על הרשתות החברתיות.
בושה נוראה ליראות את הרמה.
גם אם ישבו כאן בפרוג וימחו ויהיו כאן הרבה שיצקצקו בלשונם ויתכן ובאמת הם לא צורכים את זה עדיין נשאר ציבור גדול שכן ויעידו כמויות הספרים שצצים כל שני וחמישי
אין קשר בין קוביה לקוביה ,הציורים דוחים , המלל מטופש,
מסר?? צריך רק לבצל ....
אצלינו נשארו הרבה דמעות---
(באידיש מסר -מעסער-סכין..)
נחמה לייבלר. ציירת מצויינת.נכתב ע"י צבי קלאר;2257025:יש לי בבית כ30 מספרי אלי לומד מושגים - שאגב מצוירים לא רע (הבנתי שזו הייתה מטרת המו"ל, הוא גייס ציירת די מתחילה והיא התקדמה רבות תוך כדי ציור הספרים)
והילדים מאוד נהנים מזה, עלות של כזה ספר היא כ 10 שקלים, עכשיו תאר לך שזה היה עולה 20-25, היה לילדים שלי פחות מחצי מכמות הילדים, אין מה לעשות, הורים לא יכולים לעמוד בעלות הספרים שהיא גבוהה ביותר, שלא לדבר על הספרים המנויילנים, שהמחירים הם אסטרונומיים. אני בהחלט חושב שיוקר הספרים בא מגובה דמי התיווך, ושיש מקום בהחלט שהסופרים/ציירים, ירוויחו יותר, מבלי להעלות את מחיר הספר, מה שיעלה את רמת האיכות.
כיף לראות את הכישרונות כאן, אחד אחת.
נכתב ע"י ronitg;2257174:הקומיקס ההוא לא מדבר על השואה, אלא על מלחמת העולם הראשונה
נכתב ע"י א-ירושלמית;2257663:הבנתי את המעסער מיד, חבל שהסברת את העוקץ
קומיקס זה לא סרט, אלא סצנות מוקפאות בהצגה. במקור, הקומיקס היה בכלל מדיה למבוגרים ולא לילדים. אבל בדור שהכל מתורגם לכסף-געלט-מאני, לא שמים על התוכן. העיקר העיקר למכור, ושהכיס שלי יהיה מלא. התמורה? לא מעניין אותי. העיקר שהכסף שלך בכיס שלי.
נכתב ע"י שושן צחור;2259016:מצטרפת למציינים לשבח:
נחשפתי לאחרונה לכמה מהספרונים של שלבלבים,
מצוירים ע"י רות בייפוס וכתובים ע"י אמא של לאהלה.
מיוחדים במינם!
הציורים של רות- ליגה!
והסיפורים עצמם, איכות אמיתית! לא להאמין כמה אינטלגנציה רגשית אפשר להכניס בסיפור פשוט ולא ארוך.
את לא טועהנכתב ע"י א-ירושלמית;2259376:אם אני לא טועה, לאמא של לאהלה קוראים רות בייפוס... אגב, גם היא תלמידה של גדי, ולמדה יחד עם נחמה לייבלר.
נכתב ע"י א-ירושלמית;2259376:אם אני לא טועה, לאמא של לאהלה קוראים רות בייפוס... אגב, גם היא תלמידה של גדי, ולמדה יחד עם נחמה לייבלר.
רות ביפוס לא למדה עם נחמה.נכתב ע"י efrat1;2259488:את לא טועה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים