כללי ספר אורחים

• הוסף לסימניות
אני צריכה לייצר או לרכוש ספר אורחים עם כריכה אישית (עיצוב עצמי) משהו יודע לעזור לי היכן עושים דבר כזה?
(ספר אורחים- זהו ספר עם דפים ריקים שכשמגיעים אורחים למוסד רושמים בו את התרשמותם מהמקום, בד"כ מדובר במשהו די מכובד, מבחינת הכריכה, והפעם אני, כגרפיקאית צריכה לעשות את הכריכה, משהו עם הטבעה וכד')
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שיש דבר כזה מוכן שכל אחד יכול לשנות לעצמו
במקרה שלך את צריה ללכת ישר לכרכיה בלי לעבור בדפוס
אין לי מושג מה המחיר לגלופה עבור עותק אחד זה בטח לא זול
אבל זה בדיוק כמו ספר רגיל רק דפים ריקים
ואם את רוצה משהו יוקרתי אפשר לעשות איזה רקע מעניין לדפים ואז כבר צריך להדפיס

• הוסף לסימניות
כמה חבל..... אין לכם שום פטנט לקיצורי דרך???

• הוסף לסימניות
יש אחד בירושלים שמייצר אלבומי יוקרה וכריכות מיוחדות, גם בעותק בודד.
סביר להניח שהמחיר מפולפל...

המפעל שלו נמצא בא.ת. מקור ברוך. אם זה מעניין אותך, אנסה לברר ולהשיג מס' טלפון.

• הוסף לסימניות
יש אחד שקוראים פרסטר( אני חושבת)
גם בקרית צאנז ירושלים
כורך כל דבר , עבודה מצוינת מחיר לא פחות מ150 $

• הוסף לסימניות
גם בשושנים בבר אילן י-ם קיים שירות לדבר דומה

• הוסף לסימניות
היי הלו, ברוך הבא. תשתדל לההשתדל לא להקפיץ אשכולות מ-2008, טוב?
תודה ותהנה!
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה