כללי ספר אילוסטרייטור מאת איתי לוסטגרטן

• הוסף לסימניות
גבירותי ורבותי ספרי האילוסטרייטור הגיעו והם יפייפים :)

מדובר בספר לימוד לתוכנת אדובי אילוסטרייטור המיועד למשתמשים חדשים שמעולם לא עבדו עם התוכנה ולמשתמשים ותיקים הרוצים להתרענן בפקודות וטכניקות נשכחות או ללמוד חדשות.
הספר כולל שיעורים בסיסיים וטכניקות מתקדמות למשתמשים בכל הרמות.
בנוסף לידע הבסיסי לעבודה נכונה בתוכנת אדובי אילוסטרייטור, כולל הספר שיטות המאפשרות קיצור תהליכים והשגת אפקטים מרשימים.

לפרטים, דוגמה והזמנות:

http://illustgarten.com/illustrator-book.php

קבצים מצורפים

• book sample.pdf
    KB 332.8 · צפיות: 64
  • DSC_5321.jpg
    KB 741.9 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
גם הפנים וגם החוץ-
נראה מרשים ומקצועי מאד.

מגיע לך פרס נובל אם גם עימדת את הספר באילוסטרייטור :)

אהה, בנושא ההודעה כתוב תמחור, רק אותו לא מצאתי...

• הוסף לסימניות
חחחח לעמד באילוסטרייטור, זה בערך כמו לאכול מרק עם קיסם :)

לגבי תמחור, לא מצאתי נושא אחר והייתי מחוייב להכניס שכזה...

מקווה שיסלחו לי.

• הוסף לסימניות
כתוב שם. 200 ש"ח ועוד 20 למשלוח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;829041:
כתוב שם. 200 ש"ח ועוד 20 למשלוח.

ה"שם" חסום באתרוג...
כדאי לפנות אליהם או להביא את הפרטים המלאים לכאן.

• הוסף לסימניות
מחיר הספר 200 ש"ח, מחיר המשלוח 20 ש"ח. לא חייבים משלוח. אפשר לבקרני ולרכוש את הספר בסטודיו שלי או להגיע כאשר אני מלמד בפרוג.

• הוסף לסימניות
צורף קובץ פידיאף להתרשמות וכמו כן כפי שציינתי, מחיר הספר 200 ש"ח, מחיר המשלוח 20 ש"ח. לא חייבים משלוח. אפשר לבקרני ולרכוש את הספר בסטודיו שלי או להגיע כאשר אני מלמד בפרוג.

• הוסף לסימניות
לבקשתכם:
10 אחוז הנחה עבור ספר אילוסטרייטור לתלמידי פרוג.
משלוח רשום בדואר ישראל 20 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אז אני רוצה איך סוגרים עסקה בטלפון?

• הוסף לסימניות
רב תודות
ישנן ארבע אפשרויות תשלום:

1. תשלום בהעברה בנקאית
2. תשלום במזומן בעת הרכישה
3. משלוח של המחאה בדואר ישראל.
4. תשלום באמצעות Paypal (כרטיס אשראי)

יש לשלוח מייל אלי לקבלת פרטים, כתובת וכו'
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
או למלא פרטים בדף הספר:
http://illustgarten.com/illustrator-book.php

• הוסף לסימניות
נתיבים לא יכולים לפתוח את פרטי הספר

• הוסף לסימניות
נתיבים יכולים לשלוח מייל?

• הוסף לסימניות
חשוב לציין כי הספר אינו כולל תמונות או איורים שאינם צנועים.

• הוסף לסימניות
הספר בנוי לפי cs6?
יש הרבה הבדל בין זה לבין cs4?
תודה

• הוסף לסימניות
חברת אדובי מעדכנת את התוכנות ומשדרגת אותן אבל הספר נכתב באופן בו כל מתחיל או מכיר יכול ללמוד ממנו. כמובן שיש פעולות מסויימות המיוחדות ל-CS6.

• הוסף לסימניות
הספר מקיף את כל הכלים שבתוכנה או רק נבחרים?

• הוסף לסימניות
הספר כולל 11 שיעורי בסיס ופרק 12 בו טכניקות ההסברים בפרקים מתמקדים אך ורק באפשרויות הנוגעות ללימוד בשיעור המסוים והנושא המוסבר, זאת כדי לא להכביד בהסברים מיותרים שאינן עיניינים לאותו השיעור.

• הוסף לסימניות
עדיין לא הבנתי. מה התשובה על שאלתי?

• הוסף לסימניות
כלים נבחרים.

צורף קובץ ובו תוכן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה