כללי ספר אילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י itailu;819576:
הספר כולו על אילו' CS6 למרות שאת הרוב ניתן לעשות על גרסאות קודמות.

הבאת פרק של תרגיל.
האם יש שם מלבד תרגילים, גם את כל הכלים + הסברים
ז"א, שאוכל ללמוד מתוך הספר את כל החידושים של CS6 לפרטיהם?

• הוסף לסימניות
אני מדגים גם בפרקי המתחילים את אופן העבודה עם המאש וגם בפרק הטכניקות.

• הוסף לסימניות
אני מאוד ממליץ!

זכיתי לשמע מאיתי 2 שיעורים באילו'. הוא מורה מוכשר ומסביר בטוב טעם.

הספר יהפוך אתכם לאלופים בAi

• הוסף לסימניות
בוודאי שיש בסיפרי הסברים, אפילו עד למשיכת העכבר לאיזה כיוון ובאיזה שילוב של מקשים.

אוסיף גם שהספר נועד ללמד בצורה מסודרת ומקצועית ולא להעמיס במידע שאינו קשור בפרק (השיעור) הנלמד וכי יש שימוש בכלי התוכנה ובחידושי CS6.

• הוסף לסימניות
נשמע מעניין. מה עם פוטושופ? יש לך ספר עליו?

• הוסף לסימניות
אולי לארגן קבוצת רכישה באמת?

אני מעונינת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;823517:
אולי לארגן קבוצת רכישה באמת?

אני מעונינת.

גם אני, אם המחיר ירד במידה ניכרת על ידי כך.

יש משהו על אינדזיין?
:confused:

• הוסף לסימניות
איתי טוב לשמוע ממך

אני מכיר את איתי הוא הרי היה המרצה שלנו בפרוג
ושאלו אם זה הספר ממנטור אין להשוות את מנטור ממתי שאיתי היה שם והקים להיום
והספר ממולץ מאוד כי מי כמו איתי יודע שהכי זה הדיוק בלי דיוק אין כלום וככה גם הספר שלו מדיוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה