דרוש מידע ספר אשת חיל (עם פמוטות בכריכה)

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג? (מקווה שאיני טועה בשם או בתיאור)
ואם אפשר להזכיר את השם של האשה שעליה זה נכתב
תודה

• הוסף לסימניות
נראה לי מדובר על הספר על אלישבע שכטר (קלרמן) ע"ה, מכפר חסידים.

זה ספר ישן מאד לא בטוח שאפשר להשיג.

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג? (מקווה שאיני טועה בשם או בתיאור)
ואם אפשר להזכיר את השם של האשה שעליה זה נכתב
תודה
אם אני לא טועה, אני מכירה ספר עם כזה שם ועיצוב
שנכתב על אלישבע שכטר ע"ה מרכסים (הבת של הרבנית קלרמן)

• תודה
Reactions: dag
  • הוסף לסימניות
נראה לי מדובר על הספר על אלישבע שכטר (קלרמן) ע"ה, מכפר חסידים.

זה ספר ישן מאד לא בטוח שאפשר להשיג.
גם לי זכור שהספר עם התיאור הנל מדבר עליה
מקוה שתמצאי אותו
מכירה את אחותה
אם תרצי אוכל לתת לך כתובת מגורים שלה כדי שתוכלי לאתר את מספרה
ולשאול אותה טלפונית היכן ניתן להשיג את הספר

• תודה
  • הוסף לסימניות
יש לי מיותר. יכולה למסור בשמחה. בירושלים

• תודה
  • הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם
תודה @מרימית

עזרתם לי מאד בזיהוי הספר
בסוף הסתדרתי נכון לעכשיו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה