• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ילקב;2293816:

מיוחד ! השילוב האמיץ ובאופן שהוא מעוצב על הדף
האם זה פרוייקט שאתה עושה בשביל מו"ל ואו סופר או
שאתה בעל הבית
למה אני שואל? כי אם זה בשביל ... איך זה שנותנים לך כזו יד חופשית
שממש תענוג לעיניים
עוד שאלה (אם תרצה לענות) כמה זמן לוקח לך להעמיד דף כזה עד -
לרמת האינק ?
תודה מראש ושהיה הצלחה במכירות :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי קיש;2294022:
מיוחד ! השילוב האמיץ ובאופן שהוא מעוצב על הדף
האם זה פרוייקט שאתה עושה בשביל מו"ל ואו סופר או
שאתה בעל הבית
למה אני שואל? כי אם זה בשביל ... איך זה שנותנים לך כזו יד חופשית
שממש תענוג לעיניים
עוד שאלה (אם תרצה לענות) כמה זמן לוקח לך להעמיד דף כזה עד -
לרמת האינק ?
תודה מראש ושהיה הצלחה במכירות :)
זה ספר שלי שיצא אצל אחד מהמו"לים הקבועים שלי. בכל זאת הוא נשאר שלי (אגב כדאי שכל אחד כאן יבדוק היטב בעיניין הזכויות). לא היה לי אף אחד על הראש (כמו כל הספרים שאני גם כותב וגם מאייר). ובכל זאת, מכוון שהספר הוא מבוסס על סיפור האמיתי, הייתי צריך להיצמד לפרטים: אותה אישה גויה, דימות של הזוג היהודי וכו... קשה לענות לגבי הזמן, במיוחד כשיש רגש מסויים...

• הוסף לסימניות
מיוחד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה