התייעצות ספר מנויילן מומלץ ולא יקר מאד

• הוסף לסימניות
יש לך המלצה חוץ מהספר הראשון שלי המתוק הזה וכל הסדרה

• הוסף לסימניות
לאיזה גיל?
יש את שעת סיפור לקטנטנים, ספר מתוק מדבש, מומלץ מאד!!

• הוסף לסימניות
שעת סיפור לקטנטנים החל מגיל שנתיים ומעלה.
שעת סיפור 1,2 גם חמודים מאד, מתאימים לגיל קצת יותר גדול-3.5

• הוסף לסימניות
סיפורים שאוהבים ילדים, מתוק ואהוב במיוחד.

• הוסף לסימניות
לי יש את הספר הראשון שלי ממש חמוד.
יש לי גם את טיף-טף של דבורה בנדיקט.. הבת שלי אהבה אותו ממש מגיל מאד קטן.
שעת סיפור לקטנטנים מתאים מגיל שנה וחצי- שנתיים ומעלה לדעתי. פחות לקטנטנים ממש.

• הוסף לסימניות
יש ספר שנקרא "הספר שלי" ממש ממש מקסים (החסרון היחיד שמצאתי בו שאין תמונות של האמא גם כשזה ממש מתבקש... :))
ועוד אחד: "יש לי מצווה" (ציורים של גדי פולק) הסיפורים מקסימים, כתובים היטב (וזה נדיר: גם לשון מתאימה לילדים וגם נכונה, חריזה טובה) והציורים.....

• הוסף לסימניות
שעת סיפור 1+2 , מהמם
וגם "עוד סיפור אחד ודי", של פ. פקשר.לגילאי 4+

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה