דרוש מידע ספר מתכונים דיגיטלי (כשר למהדרין) יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
חולמת כבר תקופה להעביר את כל מאגר המתכונים שלי למשהו מעין טאבלט.

אני רוצה שתהיה אפשרות של חיפוש לפי נושאים בצורה מגוונת.
לדוגמא: הקלדה של המילה שוקולד / כרוב / ראש השנה / דגים וכדו' תפתח את כל המרשמים הרלוונטיים בתת קטגוריות.

חשוב לי שלא יהיה מחובר לרשת.
גם מטעמי כשרות, שיהיה ללא 'שאלות' ושכל בני הבית יוכלו להשתמש מלכתכילה.
וגם מטעמי נוחות שלא תהיה תלות בחיבורים למיניהם. (ראוטר, ניתוקים וכדו')

יש דבר כזה בנמצא?

• הוסף לסימניות
יש את האתר הזה
יש שם מתכונים וחיפוש חופשי והכל
וכל אחת יכולה גם ליצור לעצמה ספר מתכונים

לא יודעת אם לזה התכוונת אבל זה אתר עם מתכונים ממש שווים

• הוסף לסימניות
תודה, אבל לא זו כוונתי.
אני רוצה לרכז את אוסף המתכונים שלי בצורה מסודרת במכשיר שיתן לי אפשרות חיפוש, ללא חיבור לאינטרנט.

• הוסף לסימניות
תודה, אבל לא זו כוונתי.
אני רוצה לרכז את אוסף המתכונים שלי בצורה מסודרת במכשיר שיתן לי אפשרות חיפוש, ללא חיבור לאינטרנט.
האמת שאני מתכנתת וזה החלום הראשון לכתוב כשיהיה לי זמן פנוי.
הבעייה שזה לא קורה.
לא מצאתי משהו כזה נוח
המתכונים שלי מפוזרים בין וורד לערימות עיתונים ופיסות נייר...
אם את מוצאת תעדכני!!

• הוסף לסימניות
ראיתי פעם מאגר בדוקס שמישהו עשה.
יש שם כמובן אופציה של שימוש אופליין. ועדכונים כשמתחברים מידי פעם.

לא מוצא את הקישור.

• הוסף לסימניות
חולמת כבר תקופה להעביר את כל מאגר המתכונים שלי למשהו מעין טאבלט.

אני רוצה שתהיה אפשרות של חיפוש לפי נושאים בצורה מגוונת.
לדוגמא: הקלדה של המילה שוקולד / כרוב / ראש השנה / דגים וכדו' תפתח את כל המרשמים הרלוונטיים בתת קטגוריות.

חשוב לי שלא יהיה מחובר לרשת.
גם מטעמי כשרות, שיהיה ללא 'שאלות' ושכל בני הבית יוכלו להשתמש מלכתכילה.
וגם מטעמי נוחות שלא תהיה תלות בחיבורים למיניהם. (ראוטר, ניתוקים וכדו')

יש דבר כזה בנמצא?
www.ricette.co.il

זה בול מה שאת מחפשת.

אגב זה פיתוח שלניקית מכאן,
לא זוכרת מה שמה כדי לתייג אותה....

• הוסף לסימניות
בננות יש מצב שולחות לי מתכונים לפנקייק איזה 4 מתכונים אם אפשר גם כמה מתכונים למוסים שווים ויוקרתיים
יאלללה מהר....

• הוסף לסימניות
בצד שמאל של המסך יש לך את זה
1675709944531.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה