כללי ספר קודש, 2 הטבעות | מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
ממש יפה
הייתי מציע לשכפל בקטן ולשנות קצת את המסגרת העליונה להתחתון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקסי;497404:
ממש יפה
לא הבנתי בדיוק את כוונתך...
לשנות את העליון לתחתון?
בהתחלה עשיתי שהתחתון יהיה כמו העליון. אבל יצא לי מקושקש כזה... אז ירדתי מזה.

תודה!

• הוסף לסימניות
לא סתם לשכפל אלא לקחת אלמנט ולכפול, קצת משחק אבל שווה האומץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקסי;497404:
ממש יפה
רגע. אתה מתכוון התחתון לעליון או העליון לתחתון?
נראה לי שכל היופי זה במסגרת העליונה.
אם התכוונת הפוך- זה באמת רעיון לנסות לדלל אותה ולהשים במקום התחתון. אנסה.
תודה!

• הוסף לסימניות
יפה ומיוחד!
לדעתי הסטרי (אופקי) הימני מיותר הוא חונק את האלמנט שסביב הארח דוד

• הוסף לסימניות
השתדלתי לתקן לפי עצותכם. תודה!

שאלה למומחים:
בתוך העיטור יש הטבעה עוורת שמסתיימת 3 pt לפני ההטבעה של שם הספר כדי ליצור את שם הספר מוגבה.

בעיטורים- הלכתי הפוך. הטבעת הכסף נמצאת על הטבעה עוורת. ויש מסביב עוד 2 pt של הטבעה עוורת.
חישוב נכון?
(אם לא הייתי מובנת אשתדל להסביר שוב...)

יש עוד מה לתקן?

בקשר לעיטור השמלי- קריטי שהוא שם? אהבתי את המיקום שלו...
כתבו פה לצמצם ל-2 שורות את "הליכותיו..." ומשום מה אהבתי ב-שלוש שורות. כדאי לצמצם?

קבצים מצורפים

• לפרוג.jpg
    1.3 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אגב... תודה מיוחדת לג'ינג'ית ולתגית על התמחור!!!:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;497625:
שאלה למומחים:
בתוך העיטור יש הטבעה עוורת שמסתיימת 3 pt לפני ההטבעה של שם הספר כדי ליצור את שם הספר מוגבה.

בעיטורים- הלכתי הפוך. הטבעת הכסף נמצאת על הטבעה עוורת. ויש מסביב עוד 2 pt של הטבעה עוורת.
חישוב נכון?
(אם לא הייתי מובנת אשתדל להסביר שוב...)

יש עוד מה לתקן?

בקשר לעיטור השמלי- קריטי שהוא שם? אהבתי את המיקום שלו...
כתבו פה לצמצם ל-2 שורות את "הליכותיו..." ומשום מה אהבתי ב-שלוש שורות. כדאי לצמצם?
אני מקפיצה כדי לקבל תגובה על ההודעה הנ"ל.
תודה.

• הוסף לסימניות
לדעתי העיטורים בשדרה אמורים להיות בהבלטה כסף ולא בעיוורת כדי שהם יבלטו כשהספר עומד בספריה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה