ודאי שיש.. (יש את כל התורה היום באפליקציה ב"ה) צריך להוריד מחנות אפליקציות או לבקש בחנות סלולר..היי
יש כזה דבר, ספר תהילים בתוך בתוך פון כשר?
יש לי אפליקציה עם תפילות וכו, וזה חוסך לי להסתובב עם סידור לכל מקום
השאלה אם קיים גם תהילים,
ומאיפה אפשר להשיג
ואיך אני יכולה להתקין בפלאפון
תודה לעוזרים!
יש לי פלאפון סמסונג גלאקסי מיוזיק
כשאני עושה הורדה, אז נחסם לי האתרכן, יש אפליקציה של תהילים
![]()
Tehillim APK for Android Download
Tehillim 3.5 APK download for Android. Innovative Tehillim Application, allows you to read/hear with favorites list.apkpure.com
בכשרים יש אפליקציות? אולי מוכשר.. משהו בסגנון.כשאני עושה הורדה, אז נחסם לי האתר
(נטפרי)
אין לי אינטרננט בטלפוןבכשרים יש אפליקציות? אולי מוכשר.. משהו בסגנון.
אם אין לך גישה במכשיר לאינטרנט גם מוגן, לא שייך להוריד, רק להתקין חיצונית (אולי). וזה בחנות סלולר
גם לכשרים ממש? או רק לתומך כשר, מוגן וכו'
רק לתומך כשר. עד כמה שידוע לי בכשרים ממש אין אופציות כאלה.. או שהם כבר השתדרגו, אני לא מעודכן בזה.גם לכשרים ממש? או רק לתומך כשר, מוגן וכו'
מה זה?יש את ’הדברות על הדרך’,
יש שם הכל
התקנת קובץ מאתר הדברותמה זה?
שניהם חסומים אצלי
איזה פון יש לכם
יש לי פלאפון סמסונג גלאקסי מיוזיק
מה זה בעצם?זה אנדרואיד בכלל?
הורדתיבבקשה
לחלץ את הקובץ
(לאנדרואיד בלבד)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים