מידע שימושי ספר תיאוריה

• הוסף לסימניות
אחפש בל"נ את הספר.
בכל אופן את הספר קניתי באחת מהחנויות, צומת ספרים/סטימצקי, המחיר היה אז לפני כשנתיים 99 ₪.
המחיר (99 ₪) לספר תאוריה, שהוא בעצם חוברת דקיקה, לא שווה את המחיר.
למשל אני שלמדתי ושיננתי את הספר בע"פ, הייתי בטוח שאעבור את המבחן, אך בפועל לא עברתי בפעם הראשונה.
לאחר שתרגלתי במבחני תאוריה מקוונים, עברתי את המבחן האמיתי בהצלחה של 100% תשובות נכונות.
לא סתם אנשים מתקמצנים על קניית הספר, הוא חשוב בשביל לדעת את החוקים, התמרורים, הכללים וכדו', אבל בשביל לעבור את התאוריה, רובם עושים תרגול של המבחנים באופן מקוון.
השאלות במבחנים הן שאלות מטעות מאוד! גם לנהגים וותיקים!
בהצלחה רבה.
אם יש בספריה בעיר שלי את הספר מגרסה של שנת 2010 זה טוב? חייב גירסה עדכנית מבחינת החוקים וכו'?

• הוסף לסימניות
שלום רב
המורה אמר לי שאין שינוים גדולים כך שלא חייבים מעודכן
והכי חשוב להבין את הרעיון של כל חוק/זכות קדימה
ולחזור על השאלות (ולענות לבד תשובות)
העיקר שיהיה בהצלחה
ואני יעבור את הטסט

• הוסף לסימניות
שלום רב
המורה אמר לי שאין שינוים גדולים כך שלא חייבים מעודכן
והכי חשוב להבין את הרעיון של כל חוק/זכות קדימה
ולחזור על השאלות (ולענות לבד תשובות)
העיקר שיהיה בהצלחה
ואני יעבור את הטסט
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש ספר של הרלבד נהיגה נכונה

• הוסף לסימניות
באתר של הרלב"ד יש ספר תיאוריה,
"נוהגים אחרת נוהגים נכון"
ניסיתי להוריד את הקובץ, אך אני לא מצליח,
אם יש לך אותו,
ותוכל לעלות לדרייב,
אשמח מאוד.
נראה לי שזה ספר של רענון נהיגה ולא תאוריה

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לספר תמרורים.. בקובץ דיגיטלי.
יש למישהו כאן?
תודה מראש!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לוח התמרורים

קבצים מצורפים

• לוח התמרורים.pdf
    3.8 MB · צפיות: 303
  • הוסף לסימניות
מישהו יכול לעלות שוב פי די אף של התיאוריה?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא בטוחה
מצרפת לוח תמרורים מעודכן, כתוב 2010 אבל בהמשך כתוב שזה מעודכן גם ל2022 ספטמבר.
בכל מקרה הכול זה ממשרד התחבורה אפשר להיכנס לקישור למעלה ויש שם את זה.

קבצים מצורפים

• לוח תמרורים מעודכן.pdf
    3.5 MB · צפיות: 205
  • הוסף לסימניות
אוקיי הסתדרתי, העלתי את זה למג'יקוד עם כוכביות לחסומים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה